Share |

Klenotnictví Beny je fajn (nejen pro vánoční dárky)

"Lidé se zdobí už od nepaměti - nejen ženy, ale i muži. Už naši prapředkové se zkrášlovali předměty, z nichž některé můžeme považovat za šperky," připomíná klenotnictví Beny.
 
V Beny dostanete šperky vyroběné vyspěleji, než to uměli naši předkové, a kromě šperků si můžete vybrat i hodinky renomovaných značek.

"Touha vlastnit šperky patří mezi ty nejstarší a i dnes zůstávají originálním dárkem, který je často tou nejlepší volbou, ať už u příležitosti životního jubilea, nebo významné události," připomíná Beny. Takovou událostí Vánoce rozhodně jsou. 

Kde se Beny vůbec vzalo? "Se šperky je úzce spjata rodina Topalli, jejíž jméno a historie jsou spojeny s malebným městem na pobřeží ostrova Istrie, Rovinje. Město je nejvíc obdivováno pro své historické jádro, v jehož starobylých domech najdeme obchody s pestrou nabíkou rukodělných výrobků, uměleckých předmětů a šperků. A právě zde roku 1976 začíná rodinná tradice a předávání zkušeností z výroby i obchodu z otce na syna. 

První obchod v České republice si rodina Topalli otevřela v roce 1993. S dalšími roky zvětšovala nejen nabídku produktů, která byla brzy rozšířena o hodinky, ale postupně otevřela další čtyři prodejny v Praze."

 

Beny si zakládá na svém soudržném, dobře vyškoleném týmu a také klade důraz na vztahy se zákazníky - po příchodu do prodejny se vám bude věnovat poradce, který vám pomůže se v nabídce zorientovat a vybrat ten nejvhodnější dárek pro vaše blízké - nebo třeba prestižní hodinky pro vás. 

V Beny si můžete také nechat na zakázku vyrobit snubní prsten - nebo koupit klasické diamanty - pravost diamantových šperků vám zaručí certifikáty renomovaných institucí jako GIA, HRD a IGI. Můžete si tu enchat také šperky opravit, upravit či vyčistit. Z nabídky hodinek se Beny pyšní značkami Parmigiani Fleurier, Corum, Longines, Rado, Frank Muller, Tag Heuer nebo Graham. Vyberou si muži i ženy - zkuste to!

 

www.beny.cz

www.facebook.com/benyklenotnictvi/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.