Share |

KeySmart: Noste klíče jinak!

foto KeySmart

Máme rádi chytré designové nápady.
 
Nejnovější inovace z Ameriky, "švýcarský nůž" pro klíče, nás proto nadchnul.
KeySmart je soustava několika malých věcí, do kterých upevníte své běžné klíče tak, že je vysouváte jako součástky skládacího nožíku. Vypadá to dobře a zábavně.
 
Napsali jsme autorům nápadu o fotky, protože jsme se chtěli podělit o obrázek důmyslné vychytávky a pochválit jejich chytré hlavy. Potěšili nás a poslali nám jeden KeySmart na vyzkoušení. Hurá. Jak to funguje?
Poštou vám přijde bublinková obálka se součástkami (můžete si je objednat tady, v jejich mezinárodním eshopu).
Zásilka obsahuje postranní díly připomínající zmíněné nožíky, šrouby, které patří na oba kraje, dále osičky, na které budete klíče navlékat, plastové mezikusy, aby klíče hezky klouzaly, a očko, které můžete zařadit ke klíčům a na něj dát třeba karabinku nebo obrklíč od hradu.
Sestavení není nic těžkého - pokud si chcete být jisti, podívejte se na video s návodem. Případně na nákres.
Doporučujeme, stejně jako když sestavujete nábytek nebo cokoli jiného, operovat se šroubky, mezikusy a osičkami na nějakém tácu nebo talíři, protože když je budete lovit po podlaze, začnete KeySmart nenávidět, a to by byla škoda.
(další fotky najdete na našem facebooku)
Sestavení je otázka pár minut - je jen třeba vyladit utažení šroubů, aby klíče prokluzovaly, ale vše drželo pohromadě. Na standardní sadu klíčů od dvou bytů a tří schránek vyjde akorát tak jedno základní balení a jeden "expander pack" s nastavovacími osičkami. Záleží, jak máte silné klíče. Pokud máte jen jedne dva, bude vám stačit základní sada.
A pak... pak už si jen užíváte mazáckých klíčů a říkáte si, jak jsou autoři důmyslní. verdikt? Jednoduché, hezké, chytré. Jo.
getkeysmart.com
www.facebook.com/KeySmart


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.