Share |

Každé pondělí na jógu do Paralelní polis

foto PP

Přijďte se protáhnout na hodinu jógy a restartovat se po víkendu! Paper Hub v Paralelní Polis se spojil s jogínkou Zuzanou, abychom si společně provětrali mysl a osvěžili tělo na nový pracovní týden. Každé pondělí v 10h - začínáme již 23. listopadu!

 

PAPER HUB I Jóga restart

Každé pondělí v 10h, od 23. listopadu

 

Přijďte se protáhnout na hodinu jógy a restartovat se po víkendu! Paper Hub v Paralelní Polis se spojil s jogínkou Zuzanou Martákovou, abychom si společně provětrali mysl a osvěžili tělo na nový pracovní týden. Začínáme každé pondělí v 10:00 a po dobu 60 minut budeme strečovat tělo ze všech stran a do všech směrů. Lekce jsou vhodné pro zdravé jedince (případně předchozí úrazy/operace/těhotenství prosím diskutujte s lektorkou před hodinou), ať už jste jógou políbení anebo ne. 

Na hodinu se vám bude hodit podložka na cvičení, pohodlné těsnější oblečení, dostatečná hydratace před a po lekci a především (po)otevřená mysl. Na silném těle budeme pracovat společně, otevření mysli bude následovat. 

A proč jóga v Paralelní Polis? Jóga je individuální cestou, při které se člověk soustředí sám na sebe tím nejlepším možným způsobem. Důvodů pro praktikování jógy je spousta a každý má ten svůj. Důležité při tom je, abychom si hleděli sami sebe, příliš se neporovnávali s ostatními a především se naučili respektovat naše vlastní potřeby.
Ti, co si v Paper Hub našli pracovní zázemí, i jógychtiví kolemjdoucí uvítají možnost ulevit tělu od dlouhodobého sezení u počítače a uvolnit mysl pro získání nových kreativních nápadů. 
Navíc se jedná pravděpodobně o jedinou sportovní lekci za bitcony v ČR! :)

https://www.facebook.com/events/1491519044484650/

Kdy?: každé pondělí od 10h
Kde?: Paper Hub (Paralelní Polis, 2. patro), Dělnická 43, Praha 7 (tram Dělnická nebo Maniny)
Za kolik?: vstupné bitcoinově dobrovolné - doporučená částka 100 Kč (placeno na místě v BTC)
Kde získáte bitcoiny?: Koupíte je nejsnadněji přímo v Paralelní Polis, v bankomatu v přízemí (automat bere pouze papírové bankovky).

PS: po hodině přijde vhod osvěžení v Bitcoin Coffee.

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.