Share |

Kasárna Karlín zasvětí první březnovou sobotu skateboardingu

foto: pořadatel akce

První březnovou sobotu zažijí Kasárna Karlín úvodní skejtový závod letošního roku, Game of S.K.A.T.E. Závod probíhá vyřazovacími souboji jeden na jednoho, první jezdec zadává trik a druhý ho musí zopakovat. Kdo první nasbírá pět neúspěšných pokusů, vypadává, vítěz postupuje do dalšího kola.
 
Game of S.K.A.T.E. není však jedinou akcí na pořadu dne. „Kdo se chce zdarma naučit či vyzkoušet základy jízdy na skateboardu, může v sobotu 3. března 2018 přijít do hlavního sálu Kasárna Karlín. Od 10 do 14h zde bude pod vedením instruktorů probíhat Škola Skateboardingu určená především pro děti ve věku 5 - 10 let. Pokud nemáte vlastní skateboard, stačí si přinést svoji helmu, skateboardy budou zdarma k zapujčení. Doba výuky je přibližně 30 - 40 minut, podle zájmu a počtu účastníků ji lze zkrátit nebo prodloužit. Rodiče se mohou do zkoušení a výuky taktéž zapojit, děti budou určitě rády,“ uvádí Radek Hruška z organizačního týmu.
 
V 15h začíná hlavní program - oblíbená skateboardová hra Game of S.K.A.T.E. Od 19h pak proběhne exkluzivní battle českých skateboardových legend, představí se závodníci ve věku 35 let a starší, kteří aktivně jezdili kolem roku 2000. Finále všech kategorií Game of S.K.A.T.E. se očekává po 20 h, následovat pak bude promítání videí a afterpárty.
 
Program, sobota 3. Března, kasárna Karlín
10:00 - zahájení
10:00 - 14:00 škola skateboardingu pro děti
15:00 - Game of S.K.A.T.E.
19:00 - Battle českých skateboardových legend
20:00 – Promítání videí, afterpárty
 
Adresa: Kasárna Karlín, Prvního pluku 20/2, 186 00 Praha 8-Karlín
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.