Share |

Karlovy Vary opět ožijí filmem. Muziku zajistí DJ Bidlo

Chystáte se na 48. Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů? Jameson tam bude
foto pořadatel akce

Karlovy Vary se opět stanou místem setkání filmových nadšenců. Letošní desetidenní přehlídka toho nejzajímavějšího ve světě filmu začne 28. června 2013. O skvělou zábavu se postará i Jameson. Letos už potřetí pro Vás Jameson chystá to pravé osvěžení v Jameson Festival Lounge. Ať už si budete chtít odpočinout mezi jednotlivými filmy, nebo zažít skvělou festivalovou noc, jsme tu pro Vás! Najdete nás na stejném místě jako loni, vedle hotelu Thermal.
 
Zkušený barmanský tým pražského Bugsy’s baru namíchá drinky z kvalitní irské whiskey a pestrý koktejl hudby připraví špičkoví DJs. O samotnou hudební dramaturgii se letos postará DJ Bidlo, který stál u zrodu české taneční scény a díky svému osobitému stylu je známý po celém světě. A protože je Pavel Bidlo skutečným specialistou na vytvoření té pravé klubové atmosféry, máte se určitě na co těšit.
 
Čeká nás i vyhlášení českého vítěze soutěže Done in 60seconds, jejímž patronem je právě Jameson. Úkolem soutěžících je vměstnat děj svého oblíbeného filmu do jedné minuty. Vítěz zvolený odbornou porotou se zúčastní mezinárodního finále probíhajícího v rámci předávání filmových cen Jameson Empire Film Awards v Londýně, kterého se tradičně účastní ty největší hvězdy filmového plátna.
 
Vstup do Jameson Festival Lounge bude samozřejmě opět zdarma a najdete zde nejen lahodné občerstvení, ale k dispozici bude také free wi-fi a pro hosty je připraveno i posezení na zahrádce.
 
Zkraťte si čekání na léto a vyzkoušejte náš tip – Jameson Ginger. Lahodné spojení aromatického zázvoru a jemné irské whiskey Jameson. Koktejl zlatavé barvy, intenzivní neodolatelné vůně a plné lahodné chuti rozhodně musíte ochutnat!
Na viděnou na filmovém festivalu!
www.jameson.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.