Share |

KARL LAGERFELD má prodejnu v centru Prahy, najdete ji v Myslbeku

foto: Vermont

20. dubna 2017 otevřela společnost Vermont nový butik KARL LAGERFELD. V Nákupní galerii Myslbek značka nabízí dámskou kolekci oblečení a doplňků, včetně obuvi, kožených kabelek, hodinek, vůní, brýlí, knih a novinek v limitovaných sériích.

 
Prodejna má rozlohu 80 metrů čtverečních a odráží se v ní rockerská estetika značky KARL LAGERFELD, kterou ilustruje černobílý design a elegantní moderní vybavení. 

 
Vedle kolekce KARL LAGERFELD na jaro/léto 2017, která je oslavou nenuceného pařížského půvabu najdou zákaznice v prodejně také podkolekci Fly with Karl, obsahující hravé motivy inspirované cestováním. Těšit se mohou také na kompletní nabídku kabelek a tašek KARL LAGERFELD, a to včetně exkluzivní nové řady K/Metal Signature, která je inspirována vlastnoručním podpisem Karla Lagerfelda. Modely již vyzkoušely nejen supermodelky Kendall Jenner a Bella Hadid, ale také četné vlivné osobnosti v oblasti street style a módní bloggerky po celém světě.

 
Při slavnostním otevření byla k vidění také limitovaná kolekce konfekce a doplňků KARL LAGERFELD X STEVEN WILSON. Kousky, při jejichž designu byly použity speciální tiskařské postupy a jedinečné obrázky, vnášejí do charakteristické černobílé estetiky značky KARL LAGERFELD zářivé prvky.

 
Slavnostního přestřižení pásky se ujala topmodelka Michaela Kociánová spolu s majitelem společnosti Vermont Holding a.s. panem Amadeem Naumannem. Eventu realizovaného u příležitosti slavnostního otevření nové prodejny se dále zúčastnila modelka Aneta Vignerová, Kateřina Sokolová či herečka Hana Vágnerová.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.