Share |

Kapitán Demo pokřtí nové album registrační pokladnou

foto: pořadatel akce

Kapitán Demo aka česko-italský multimilionář aka trend-setter milánské XXXL módy vydal v březnu již třetí studiové album Bez Klobouku Boss. Úderné singly jako Kamion předjíždí kamion nebo Na čínským zelí spolu prcali válcují s přehledem hitparády od Evropy 2 přes Wave až po Country. 12. dubna bude album pokřtěno a to ve velkém stylu, jak naznačil sám mistr.
 
Kapitán Demo - to už je dneska značka kvality a záruka neotřelé zábavy. Koncerty nejtlustší české celebrity a jeho kumpánů bývají  vždy jedinečné a může se na nich stát prakticky cokoliv. “Také tentokrát slibuje moje smečka speciální scénu a překvapení.  Celá ROXY se promění v obří registrační pokladnu EET a zbožím se stanou právě návštěvníci koncertu.” teasuje Kapitán Demo.
 
Speciální team architektů už v těchto dnech staví scénu a nový interiér klubu ROXY, který má stát víc než samotná cena budova v Dlouhé ulici, to vše pouze kvůli dvěma hodinám koncertu.  Dress code večera bude stejný jako na gala večer. Kdo přijde v obleku a ve večerních šatech, bude se možná moci vyfotit s mistrem.
 
Kapitán Demo - křest Bez Klobouku Boss
Support :  Překvapení
12. 4. 2017 - Start 20:00
pořádá agentura Jednička pro každýho.
/FB EVENT/
Vstupenky/Tickets:  190 czk + popl.
/GoOut/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.