Share |

Kanye West a adidas Originals představují Yeezy Boost

adidas Originals
foto pořadatel akce

V únoru letošního roku odstartovala spolupráce Kanye Westa se značkou adidas Originals velkolepou módní show, která byla přenášena živě po celém světě. Následovala nevídaná vlna šílenství, během které nadšení fanoušci okamžitě vykoupili první dostupný kousek z Kanyeho kolekce – futuristické tenisky Yeezy Boost.
 
Nyní se do prodeje dostává druhý model tenisek z této ostře sledované kolaborace – adidas Yeezy Boost 350. Streetovou módu oživují další špičkové funkční technologie. Po revolučním materiálu odpružení, vrstvě pěny Boost, kterou má nový model společnou s prvním dostupným kouskem, se přidává Primeknit svršek. Digitálně tkaná příze se maximálně přizpůsobuje chodidlu a jeho přirozenému pohybu, takže máte pocit, jako by bota byla vaší druhou ponožkou. Společně nabízí příjemný pocit okamžitě po nazutí a špičkové pohodlí.
 
Navenek se Yeezy Boost 350 pyšní působivými ale přesto jednoduchými materiály, které poukazují na Kanyeho ambice představit čistý, moderní a nenucený styl obuvi a oblečení. Spojením bezkonkurenčních technologických možností značky adidas a nadčasové estetiky představují nové Yeezy Boost 350 odvážný krok do budoucnosti módy a stylu.
 
Tenisky Yeezy Boost 350 budou dostupné na www.adidas.com/kanyea ve vybraných prodejnách po celém světě od 27. června za €/$ 200. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.