Share |

Kam za hudbou v neděli odpoledne? Zkuste Bukanýr!

Seva records, Deep Smoke a Houseboat U Bukanýra uvádí 
✿✿✿ ‘Sunday FUSION 2015’ ✿✿✿
 
✿ Příchází léto a s ním i druhý ročník pravidelné nedělní letní session Sunday Fusion, která bude probíhat pravidelně 1x za 14 dní v neděli odpoledne od 16:00 na horní terase námi všemi oblíbené lodičky ‘Houseboat U Bukanýra’. Kdo zažil Sunday Fusion minulý rok, tak ví jaká je to pohoda strávit nedělní podvečer na Vltavě při západu slunce u poslechu kvalitní undergroundové hudby, která vás v příjemné atmosféře naladí na nadcházející týden. 
✿ Po celé léto si dva rezidenti Rob Smile a Jag Kiranmay budou zvát zajímavé hosty, kteří se vždy představí ve speciálních setech posazených spíše do deepovějších poloh. Na vybrané akce budou také pozváni hudebníci se svými živými nástroji, kteří svým hudebním citem a umem ještě více vyzdvihnou atmosféru tohoto nedělního dýchánku.
✿ První díl Sunday Fusion ‘Summer opening’ proběhne 7.6.2015. Na tomto prvním letošním vydání vystoupí rezidenti Jag Kiranmay a Rob Smile a jejich hosté, kterými jsou talentovaný dj a producent The Mushroom a Filip Markes se svým úžasným živým saxofonem.
✿ Na každou neděli bude také připraveno něco z grilu a dobře zásobený bar s velkým výběrem kvalitních drinků.
**************************************************************************************
DJs:
► Jag Kiranmay
★ https://soundcloud.com/jagkiranmay
► Rob Smile
★ https://soundcloud.com/robsmile
► The Mushroom
★ https://soundcloud.com/themushroomofficial
► Filip Markes live sax
★ https://soundcloud.com/filipmarkes

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.