Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fusch

Máme pro vás tipy na víkend.
 
Shadowbox@Roxy
6.4. 22:00
Praha
Nejlepší bukemovci. Tak řada lidí označuje dvojici dRamatic & dbAudio, která bude hlavním hostem dalšího Shadowbox@Roxy. Mejdan proběhne 6. dubna a do 23 hodin nabídne vstup zdarma. Dvojice dRamatic & dbAudio navíc do České republiky přijede vůbec poprvé, jejich premiéru v Roxy byste tak neměli minout.
Více zde.

Radio 1 Embassy
6.4. 20:00
Chapeau Rouge
Praha
DJ Radia 1 - Jakobeen, IvanMPTrojan, Mikulda (house), Ghándí, J. Kománová, O. Formének
Více zde.

Silverstein + We are ocean
6.4. 19:30
Palác Akropolis
Praha
V pátek 6. dubna vystoupí v žižkovském Paláci Akropolis u nás již velmi dobře známá a populární kapela SILVERSTEIN. Kvintet z torontského předměstí, hrající tradiční post-hardcore s punkovými kořeny, právě oslavil jedenáct let své existence, a jeho velikonoční koncert bude již čtvrtou zastávkou těchto sympatických Kanaďanů v České republice.
Více zde.

Sugartown Cabaret
6.4. 20:30
Fléda
Brno
Sugartown Cabaret už hráli před dvěma roky s plnou parádou v Brně na Yachtu a byl to jeden z nejlepších koncertů roku. Fungují od roku 2005 a za tu dobu stačili vydat demo, dva split singly mimo jiné s portugalskými Adorno a dvě samostatné desky na různých labelech (Init Records, Moment Of Collapse, Communication is not words, atd.).
Více zde.

Ondřej Štveráček Quintet 
6.4. 22:00
Jazz Dock
Praha
Kvintet fenomenálního saxofonisty. Energie, bravurní technika a nápaditá improvizace. Hned první album této kapely bylo nominováno na cenu Anděl 2011 v kategorii jazz & blues (ts,trp,p,b,dr).
Více zde.
 
Eternize + Bounce!Bounce!
6. 4. 22:00
Pekelnej bar
Praha
Kay a Tvzex Christ aka BOUNCE! BOUNCE! přijali pozvání na další díl noci DJane Adlet - ETERNIZE, tentokrát v edici ELectric-BOOGIE.
Více zde.
 
Wonderbeat night
6. 4. 20:30
Mango
Lysá nad Labem
Mix house a techhouse music budou mít na starost Joe Joy, Bába, Efotan + Waxwork.
Více zde.
 
Silicone Soul
7. 4. 21:00
Roxy
Praha
Skotské duo Craig Morrison a Graeme Reedie, které fanoušci kvalitní house music znají pod jménem Silicone Soul, patří po právu mezi legendy taneční scény, o čemž ostatně svědčí i jejich velká popularita jak u nás, tak v zahraničí. Svou pověst výjimečných producentů a skvělých DJů přijedou znovu stvrdit 7. dubna do ROXY na party House Elements.
Více zde.
 
Muah! Spring
7. 4. 21:30
Stadion
Brno
První stovka žen dostane u vstupu růži, protože láska, neasi!
Více zde
 
DJane Lumichell + Poeta
7.4. 22:00
Klub Lávka
Praha
Pod heslem "každý den je sobota a v sobotu nejvíc" vám klub Lávka přináší už tuhle sobotu RnB/funky/elektro mejdan s Poetou a DJane Lumichell.
Více zde.

Tomáš Jetela: Za mnohostěnným zrcadlem
7.4 18:00
Galerie Laboratorio
Praha
Malíř Tomáš Jetela /1986/ představuje v Galerii Laboratorio nový cyklus obrazů a koláží pod sjednocujícím názvem „Za mnohostěnným zrcadlem.“
Více zde.

Zapálená kuchařka na Kulaťáku
7.4. 8:00
Kulaťák
Praha
sladkosti
• tvarohovo-kávový koláč s kardamomem NOVINKA
• hříšné čokoládové košíčky s karamelem s mořskou solí a další,
skleničky
• fenomenální dýňové máslo s vanilkou
• šťavnatý jablečno-citronový krém
• fíkový krém s portským
a další a další...;)
Více zde.

The Placard Headphone Festival Praha
7.4. 10:00
Komunikační prostor
Školská 28, Praha
Celodenní hudební festival pro galerii, síť a sluchátka.
Festival založil v roce 1999 pařížský hudebník Erik Minkkinen (známý ze skupiny Sister Iodine a dalších hudebních formací) a od té doby tato nomádská, v žívě po internetu vysílaná akce proběhla v řadě evropských měst i vesnic. Myšlenkou festivalu, během něhož posluchači poslouchají hudbu výhradně prostřednictvím sluchátek, bylo vytvořit soukormý prostor pro poslech hudby nikoli v izolaci domova, jak bývá běžné, ale ve společnosti dalších lidí. Nápad vznikl v Paříži v době častých policejních razií, kdy bylo těžké zajistit prostor pro uspořádání alternativní hudební akce. Od té doby se nápad vyvinul v mezinárodní festival, založený na streamingu a spojující řadu různých měst, v nichž se odehrály či byly poslouchány lokální či vzdálené performance. Vznikla tak rozsáhlá síť spojující nadšence, hudebníky a pořadatele. U nás se tento festival uskuteční poprvé.
Více zde
 
 
100°C, Lety Mimo a NiceLand
7.4. 19:00
Bardo
Tábor
Třetí ročník Open Air Festivalu v následujících měsících předznamená společné turné 100°C, Lety Mimo a NiceLand. Open Air Festival Tour 2012 startuje 23. března a trojice projektů se zastaví ve 14 městech České republiky. Táborský koncert si přijďte užít 7. dubna do BARDA . V každém městě navíc proběhnou soutěže o vstupenky na Open Air Festival.
Více zde.
 
Please the trees + Houpací koně
7. 4. 20:00
Hospoda U Letního kina
Litoměřice
Více zde.

DJ Paul Kalkbrenner
8.4. 20:00
SaSaZu
Praha
Hvězda úspěšného hudebního filmu Berlin Calling, velký milovník fotbalu a zlatých tenisek zahraje v pražském klubu Sasazu už tuto neděli 8. dubna 2012. Vzhledem k tomu, že se jedná o předvečer Velikonočního pondělí, není třeba se obávat, že by Vás tanec zmohl natolik, že byste následujícího rána zaspali do práce.
Více zde

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.