Share |

Kam vyrazit v sobotu a v neděli? Máme pro vás tipy

 
Komentovaná prohlídka Zarputile s grácií
Lektorské oddělení Sbírky orientálního umění NG připravilo sobotní komentovanou prohlídku v cyklu ORIENTace v paláci Kinských. Jde o poslední sobotní komentář před uzavřením  stálé expozice Umění Asie v paláci Kinských a proběhne  dne 9. února od 14 hodin na téma Zarputilec s Grácií. Komentář připravil sinolog Mgr. Jan Vihan, Ph.D. 
Já jsem tvůj zajíc
V divadle Archa vystoupí známý český umělec Petr Nikl s představením, které vzniklo zčásti díky vzpomínkám na matku, slavnou designérkou hraček Libuši Niklovou. V sobotu a neděli v divadle Archa od 20.00.
Klub Roxy - Shake It!
Special guest: Chris Sadler (chrissadler.com/roxy prague)
djs: CJ Fox, Kmin, Raa.o
VJ: Martin
roxy promotion presents
sobota 9.2.
 od 20:00 do 23:00 free entry, od 23:00 za 100 czk
Styly: house
 
Bizzare carnival v Meetfactory
Tančírna jako celonoční výlet časem od prapočátku populární hudby - nejen swingu ale i jazzu a tanga až k temperamentu, zvukům a fúzím dnešního electroswingového nadšení! Učinkují:
- Swingový jánošík SWING THING je samostatný sólový projekt člena slovenského Malalata sound system. /electroswing mets balkan beats/
- Radio 1 swing selektor MACKIE MESSER je producent elegantní tančírny Nové Scény Národního divadla tančírny Swing Imperium. Tento večer vystoupí společně s akordeonovým esem M.S.A. a tribal fusion bellydance hviezdou MICHAELOU SLÁDEČKOVOU...
/jazz, tango, balkan & electroswing meets world n bass & global beats /
Queer Kabinet a Lukáš Houdek
Sobota od 19:00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.