Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Swing V Lese
4. 1.
Café V lese
Praha
SWING V LESE - podzemní tančírna ve vyhlášené vršovické kavárně Cafe v lese. Návrat do prvorepublikové Prahy, města rozšafných kabaretů a stylových tančíren. Hudba od prapočátku tanga, jazzu, swingu až k temperamentním beatům současné klubové scény.
Více zde.

Erika Fečová
4. 1.
Jazz Republic
Praha
Erika Fečová, nová hvězda českého R&B, vydala nedávno svoje první sólové CD The Stories a živé koncerty na sebe nedaly dlouho čekat. Prvním z nich je vystoupení v Jazz Republic, kde se Erika představí s kompletní doprovodnou skupinou.
Více zde.

Drumandbass.cz night – Beast 67 birthday party
4. 1.
Roxy
Praha
Tradiční novoroční oslavu v rámci Drumandbass.cz night snad ani není třeba připomínat. Pro ty z Vás, kteří se ještě za celých 5 let existence nezůčastnili, a tedy nevědí o co jde, to shrneme velmi stručně. Téměř celá DJská špička, speciální exhibiční narozeninové sety, dobrá nálada až do konce a navíc do 23:00 se vstupem ZDARMA!
Více zde.

Nightlife
5. 1.
Chapeau Rouge
Praha
DJs Ed Knowles (south africa) & Formi & Squint & Pervzident & Ezwel house
Chapeau Bar: DJ Radek Honc (expresradio) soulful house
Underground Club:
LIVE CONCERT: Sunbeam + Girl Therapy + Doe Deer indie folk, acoustic
after concert: DUTY NIGHT Djs Ed Bass & Cube electro, dubstep, new beats
Více zde.

Rock Café Contest
5. 1.
Rock Café
Praha
Velké finále 2012.
KLIKA (do Velkého finále si za obě uplynulá kola kapela přináší celkem 143 hlasů), SOX IN THE BOX (do Velkého finále si za obě uplynulá kola kapela přináší celkem 52 hlasů), J!SCREAM (do Velkého finále si za obě uplynulá kola kapela přináší celkem 107 hlasů).
Více zde.

Carmen
5. 1.
Národní divadlo
Praha
Premiéra Carmen v pařížské Komické opeře 3. 3. 1875 prošla takřka bez úspěchu. V den premiéry byl sice Bizet jmenován Rytířem čestné legie, tato pocta ale nemohla nahradit zklamání z krajně zdrženlivého přijetí opery u publika. Skutečný triumf přineslo až provedení ve vídeňské Dvorní opeře 23. 10. 1875, kterého se Bizet už nedožil. Carmen toho dne nastoupila vítěznou cestu na operní pódia a patří od té doby k nejhranějším světovým operám.
Více zde. 

Urxin Sisters DJ set
5. 1.
Galerie Tiskárna
Praha
Dicso, Elektronic, Nostalgi c etc.
Více zde.

Výstava sochaře Stanislava Kolíbala Jiný svět
do 6. 1.
Jízdárna Pražského hradu
Jízdárna Pražského hradu od 14. září do 6. ledna hostí výstavu Stanislava Kolíbala, světově známého sochaře a především jednoho z mála českých výtvarníků, kteří se prosadili v zahraničí. Rozsáhlá výstava Jiný svět zahrnuje dílo od roku 1956 do roku 2012.
Více zde.

Petr Nikl a Lakomé Barky a hosté
6. 1.
Dobeška
Praha
Petr Nikl je všestranný umělec realizující svou bohatou představivost formou obrazů, performancí, zpěvu, divadelních představení, grafiky a nejrůznějších kombinací tradičních uměleckých forem.Ve svých performancích používá Nikl od počátku zvuk, a to buď zvuk různých kuriózních zařízení, nebo zvuk svého hlasu.
Více zde.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.