Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli ještě nevíte, kam vyrazit o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Vložte kočku
31. 8.
Past Strašnice
Praha
Poslední letní úplněk přijde v poslední prázdninový pátek. Bude dlouhý pozdně letní večer a my budeme čekat v klidu na světlo. Past nám bude útočištěm. Odpoledne zahájí sólové projekty členů Vložte kočku, premiéru si odbudou hned dva nové symbiotické - Já a můj kluk a Pejsek až kočička - nikdo neví co čekat... V jednom si vystačí lone star Morgen stern a blíže neurčitý Zigi...
Více zde. 

Shotgun Festival 2012
31. 8. a 1. 9.
Hrádek nad Nisou
Shotgun Festival se koná v okolí kempu Kristýna v Hrádku nad Nisou v záhadně vyklidněné oblasti Trojzemí, kde při silnějším větru máte pocit, že slyšíte vedle češtiny němčinu a polštinu. Koupání, pláž, sluníčko, pohodový kemp i jeho zázemí v podobě několika restaurací, to vše naše návštěvníky ladí na večer, noc a ráno, kdy se zapnou aparatury dvou podií.
Více zde. 

DADA
31. 8.22:30
Chapeau Rouge
Praha
A poslední prázdninový den tu máme DADA Party! Tenten, ABAB, DADA Cabaret Team, vstup 50Kč.¨
Více zde. 

Inscenace Posedlí hrou
31. 8., 1., 2. 9.
Divadelní lodi Tajemství Divadla bratří Formanů
Praha
Inscenace Posedlí hrou je prvním autorským dílem z pera Josefíny Formanové. Autorka se s návrhem hry zúčastnila výběrového řízení projektu Mladá krev, který v rámci sezóny v roce 2012 probíhá na Divadelní lodi Tajemství Divadla bratří Formanů. Tento projekt má za cíl umožnit mladým autorům prezentovat jejich tvorbu na scéně renomovaného pražského divadelního subjektu.
Více zde. 

Wild in the Parks
1. 9. 10:00
Štvanice
Praha
Skateboardový závod Wild in the Parks se poprvé konal před sedmi lety, především pro dětské závodníky a všeobecně pro zábavu a pohodovou náladu. Během let se závod zvětšil a dnes je kromě kategorií pod 15 let a nad 15 let ještě k vidění kategorie Open, která soutěží o "cash" a ve které se vedle sebe staví kompletní česká skateboardová špička.
Více zde. 

Martin Čuj memorial KZN cup
1. 9. 10:00
Spišská Nová Ves
Žádná registrace, žádné startovné, best tricky, ten hlavní se pojede na tajném místě, o kterém se dozvíte až na samotné akci. Závod se koná v rámci Dní města Spišská Nová Ves, takže budete mít co dělat i mimo skatepark. A afterparty bude ve Fajtont pubu.
Více zde. 

Refreshment
1. 9. 22:00
Roxy
Praha
Djs: Michael C (www.djmichaelc.com) Jean Luc (www.jeanluc.cz) Honza Mayer (Electrohands). Do 24:00 je vstup zdarma.
Více zde. 

Crystal age
1.9. 16:30
Matrix club
Praha
Young music festival: Sex before wedding + Zoufale sexy + Daily project + Edward fortyhands + Les Fils + Náhodnej výběr + rock afterparty, do 18:00 je vstup zdarma.
Více zde. 

Cinda Open Air
1.9. 12:00
Císařská louka
Praha
Druhé vydání festivalu Cinda open,Main stage se ponese v duchu tech housu, Touster stage bude tentokrát housová. Třetí techno stage bude servírovat hutnou basovou linku české i zahraniční djské špičky.
Více zde.
 
Molotov
1. 9.
Rock Café
Praha
Rock-latino kapela, která se dala dohromady v roce 1995 právě v Mexiku. Jejich neustálý hudební vývoj, kreativita a všestranná nadanost všech čtyř členů kapely (muzikanti jsou známí tím, že se střídají za hudebními nástroji), směsice stylů od rocku, přes rap, latino, funk, cumbia a crossover, a hravě vtipné, často politicky angažované („Gimme Tha Power“, „Frijolero“) texty ve španělštině a angličtině jim získávají další a další oddané fanoušky napříč americkým kontinentem i zbytkem světa již více než 15 let.
Více zde. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.