Share |

Kam pro oleje z oříšků, dobré čaje a zajímavá koření? Zkuste Cardamom

foto jk

Cardamom je nový obchod na Bělehradské, kousek od I.P. Pavlova. Ale tak úplně nový není: Pokud jste chodili pro oleje, sirupy a další dobré věci do obchůdku Vom Fass, najdete tenhle shopík na stejném místě.
 
Pro zákazníky je to výhra: Mají tu skoro všechno, co vedl Vom Fass (nadále od nich odebírají), plus navíc koření a více čajů. Olej z pražených lískových oříšků? Z pistácií? Točená grenadina? Balzamiko v několika kvalitách? Všechny tyhle dobroty tu natočí dokonce i do přinesených nádob. Zpestření pro každého, kdo vaři byť i jen občasnou polívku a salát. 
Ve Vom Fass byly dále čaje Harney & Sons (mají i teď a navíc vedou i čaje Kusmi). Nově tu jsou k dostání různé druhy koření (směsi i jednodruhové). Taky se tu dobře vybírají dárky. Ceny jsou úměrné a obsluha moc milá, za nás palec nahoru.
 
 
PS: Pokud vás zajímá, jak to bylo s přerodem v nový obchod, poslyšte příběh od provozovatelů: "Před sedmi lety jsme vstoupili na český trh s do té doby u nás neznámým franchizovým konceptem společnosti Vom Fass.
S prodejem stáčených olejů, octů, pálenek, likérů a vždyť vy už víte... 
Po alkoholové aféře, která nám kromě jiného přinesla i moment zamyšlení jak pojmout náš krámek do budoucna, jsme se vydali další cestou odlehčeni o Whisky, pálenky, likéry. Nebylo to jen z důvodů nové úpravy zákona o prodeji alkoholu, ale i z rozhodnutí, které je založeno na přání pojmout náš krámek spíš jako malé, útulné, zajímavostmi naplněné hokynářství, kde se budou mísit chutě naší velké nabídky olejů, rozličných octů s celou škálou vůní koření. Místo kde najdete hezký výběr čajů, netradičních medů, příjemný výběr lahvových vín, pár lahůdek slaných i sladkých.
Přišel čas kdy naše dlouholetá spolupráce s Vom Fassem došla svého naplnění a my se vydali svoji vlastní cestou. 
Vy všichni, kteří jste si zvykli na naše oleje, octy a stáčená likérová vína, nemějte strach. Nabídka zůstává nezměněna. V tomto ohledu si s Vom Fassem zůstáváme věrni."
 
CARDAMOM
Bělehradská 92
Vinohrady, Praha 2

tramvaje 4, 6, 11 a 56 (zastávka Bruselská)
Otevírací doba:
Po - Pá: 9:30 - 18:30
So: 10:00 - 14:00
Telefon: +420 601 224 225-
 
http://www.cardamom.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.