Share |

Kam pro kvalitní pití? Do Karlína!

foto Warehouse

 
Ultra Premium Brands, která nás mimo jiné naučila pít Rum Zacapa nebo vodku Russkij Standard, má  první kamenný obchod Warehouse 1. Kromě toho, že je plný laskomin, je lahodný i jeho interiér.
 
UPB vznikla v roce 1993 a na rozdíl od ostatních dovozců, jejichž cílem bylo prodat co nejvíc, se soustředila více na opravdovou kvalitu. Jejich portfólio je i po necelých dvaceti letech stále relativně malé, zato kvalitní. Máte rádi tequilu? Pak asi budete chtít ochutnat ultraprémiovou Tequilu Corralejo, k jejíž výrobě se používají francouzské destilační postupy ze 17. století. Pijete rum? Myslím opravdový rum? Rumy Sailor Jerry, Zacapa nebo jeden z nejlepších rumů světa, venezuelský Diplomatico Ron vám asi nemusíme představovat. Jste champagne maniak? Zkuste Henri Girard Champagne z jednoho z nejstarších domů v oblasti. 
Nebudu tu vyjmenovávat celý seznam, v obchodě, který navrhlo studio D3A, se můžete zastavit sami. Hledejte jej na adrese Sokolovská 105 v Karlíně,  vyberte si něco výjimečného do domácího baru, nebo tu klidně pořiďte vánoční dárky. S Ježíškem odsud se nechlastá, s ním se rozmazluje. 
 
 
eshop: www.upb.cz
stránky obchodu: www.warehouse1.cz

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.