Share |

Kam na podzim se surfem? Zkuste Lanzarote

foto archiv pořadatele

 

Také na podzim 2011 se pod hlavičkou SURFTRIP už potřetí uskuteční podzimní surfařské výlety na sopečný ostrov Lanzarote, a to v termínech 20. 10. - 27. 10. 2011, 27. 10. - 3. 11. 2011 a 3. 11. - 10. 11. 2011. Možný je i čtrnáctidenní a třítýdenní pobyt.

Všechny tři SURFTRIPY jsou naplánovány na přelomu vedlejší a hlavní surfařské sezóny, kdy k břehům ostrova stále ještě přicházejí menší vlny letních dnů a zároveň s nimi i velká vlnobití nadcházející zimy. Určeny jsou začátečníkům a pokročilým jezdcům, kteří chtějí vyzkoušet surfování nad kamenitým dnem. Začátečnické lekce probíhají na písčité a pro první dny na surfu ideální pláži Famara. Pro ty, kdo surfovat nechtějí, jsou připraveny výlety na kolech, a to do všech částí tohoto kouzelného ostrova. 

O výuku surfingu se už tradičně postarají instruktoři z místní Kalufa surf school. Zbývající program včetně grilování, výletů do okolí a videocoachingu bude mít na starosti SURFTRIP crew v čele s Danielem Carlucci, Otíkem a Terezou Olivovou. Kvalita výuky bude podpořena pravidelným videocoachingem, teorií, promítáním surfařských videí a exkurzemi na zajímavá místa, a to nejen z hlediska surfingu, ale také historie a přírody. Díky svému národnímu parku Timanfaya vytvořeného vulkanickou činností je Lanzarote bezesporu nejpodivuhodnějším a nepřekvapivějším místem celého kanárského souostroví. Bylo vyhlášeno i biosférickou rezervací chráněnou UNESCO. Ubytování je zajištěno v apartmánech uprostřed rybářské, a turisty zapomenuté, vesnice La Santa, o jejíž břehy se rozbíjí jedna z nejslavnějších vln Evropy, El Quemao, zvaná „evropský Pipeline“. Lanzarote patří k nejautentičtějším destinacím SURFTRIPu a je oblíbeným surfařským spotem jako instruktora Daniela Carlucciho, tak členů SURFTRIP teamu Tomáše Pokorného, Petra Jeřábka a  Jiřího Jurka.

Cena jednoho týdne včetně charterové letenky je 21.390 Kč, cena jednoho týdne s vlastní letenkou je 9.990 Kč. Při více týdenní pobytu cena kurzu klesá. Kapacita jednoho týdne je 14 míst.

Vedle surfařských týdnů na Lanzarote pořádá SURFTRIP, který byl založen v roce 2007, také letní kempy ve Francii a Španělsku. Na jaře 2012 se přesune na Kostariku. Více informací najdete na   www.surf-trip.cz, popřípadě pište na  crew@surf-trip.cz.  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.