Share |

Kam na mořské plody? Zkuste Panský dvůr!

V Panském Dvoře připravili pro celý prosinec speciální menu nabízející mořské plody. Po celý rok zde pak dostanete čerstvé ryby, a to díky vlastním sádkám. 
 
Panský Dvůr v Dolních Počernicích se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku a rybníku a je ideálním místem pro milovníky pivních speciálů, dobrého jídla (česká a italská kuchyně), rodiny s dětmi stejně jako zamilované páry, které si užijí luxusní ubytování s vlastní saunou či vířivkou, hosty vyhledávající odpočinek s wellness, ale i sportovce. Obdarujte své blízké dárkovými certifikáty ať už samostatně do místních restaurací či pivovaru, na wellness, kdy můžete vybírat z mnoha masáží a wellness procedur a ubytování s designových pokojích, nebo jako ucelený balíček pro báječný den v komplexu Panský Dvůr. www.pddp.cz  
Speciální tip: Panský Dvůr nabízí celý prosinec speciální menu s mořskými plody, kde nechybí ústřice, humři, langustinky, mušle, tuňák či chobotnice. Čerstvé ryby zde však dostanete pokaždé díky vlastním sádkám. Na přípravu všech specialit dohlíží šéfkuchař Tomáš Zahradníček.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.