Share |

Kabaret Chemická Venuše Vol. IV.: Jede svatý Martin

                                       Chemické divadlo připravuje další ze série poloimprovizovaných autorských kabaretů, tentokrát s podtitulem Jede svatý Martin, který uvede, jak jinak než na Martina – 11.11. 
Jak je v cyklu Chemická Venuše zvykem, večer bude zároveň premiérou i derniérou.
V rámci skurilní estrády, v níž se jako tradičně budou mísit verše, úvahy, řeči, zpěv, tanec, kouzla i střelba chceme tentokrát oslavit svátek světce, který souvisí s nesobeckou pomocí bližním, a to i z řad lidí jiných kultur. 
Chemický tým bude dumat nad tajemstvím pláště, nad tím, proč je nám zima, i proč je někomu zima ještě větší. I nad tím, co je to strach, proč sytí nevěří hladovým a jaké jsou skutečné křesťanské kořeny evropské civilizace. 
Scénář se vedle invence členů Chemického divadla a jejich hostů bude opírat o výběr textů z české i blízkovýchodní poezie a bude doplněn stylovou hudební produkcí. 
Vedle kmenových členů Chemického divadla v kabaretu vystoupí i herci hostující v našich inscenacích. Jako zvláštní host se představí íránská autorka, režisérka a herečka Morvarid Ramezani.  Krátce: bude to jízda! 
 
Chemická Venuše Vol. IV. – Jede svatý Martin
11.11. od 20:00
Venuše ve Švehlovce (Slavíkova 22, Praha 3 – Žižkov)
Reagují Vojtěch Bárta, Dana Marková, Šimon Krupa a Jana Hauskrechtová. 
Zvláštní přísady Morvarid Ramezani, Zuzana Rainová, Tereza Tausingerová, Kajetán Písařovic, Vojtěch Hrabák, Eliáš Jeřábek, Pavel Lukáš.
 
Předprodej vstupenek:  http://www.venuse-ve-svehlovce.cz/cs/program/ nebo  https://vstupenky.ticket-art.cz/cinohra/chemicka-venuse-vol-iv-11867/ Také na pobočkách TicketArt.
Na místě v den představení od 19:00.
 
Autor textu tiskové zprávy: MgA. Vojtěch Bárta, 
e-mail: bartavojtech@gmail.com, tel.: 732341382
 
          
 
 
Kabaret Chemická Venuše podpořila Městská část Praha 3.
 
Činnost Chemického divadla dále podpořili: Ministerstvo kultury ČR, Magistrát hlavního města Prahy, Státní fond kultury ČR, Městská část Praha 3, Nadace Život umělce, Rumunský kulturní institut a Velvyslanectví Mexika v České republice.
Za mecenášský dar děkujeme MUDr. Jiřímu Kuželovi. V neposlední řadě také děkujeme řadě autorů a překladatelů, kteří se vzdali poplatků z autorských práv ve prospěch nastudování našich inscenací.
 
                               


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.