Share |

Jonty Skrufff hraje tento pátek v Praze!

Aktuální interview nejen o DJingu

Jonty Skrufff hraje tento pátek 7. ledna opět v Praze. tentokrát navštíví klub Gox (Nádražní 76, Praha 5). Zeptali jsme se ho na pár věcí o jeho současných aktivitách.

 

Tentokrát hraješ na malé party, jak se to sešlo?

Posledních pět let hrávám v ČT čtyřikrát do roka a pokaždé potkám super lidi. Na poslední party v říjnu v Roxy jsem se potkal s Tomem Sparkem, který je promotérem téhle páteční akce.

Je to speciální party, oslava narozenin Xoxo s Tomovými kamarády a DJs - kromě mě zahrají i  Tokátko a Ufi da Man, Adlet, Nika 77 a DJ Flesh. Je to parta super cool lidí a bude to divoký mejdan. (PRIME TIME facebook event page)

Jsi Londýňan, ale žils v New Yorku, teď v Berlíně, co tě tam táhlo?

Vyrůstal jsem na předměstí Manchesteru a nesnášel to tam -  místo plné agresivity a nacucané věčným deštěm. Utekl jsem do Londýna a nikdy se už nevrátil. Mám rád velká města, je tam energie, která mě nabíjí. Proto miluju Sao Paolo a Jakartu, i když jsou nejspíš nebezpečnější než  Manchester. A čím větší město, tím víc alternativních, zajímavých lidí v něm.

Chystáš nějaké nové tracky nebo remixy?

Dodělal jsem remix pro Lady B a pár acid techno věcí s chlápkem, co si říká D.A.V.E. the Drummer: Jsou ke slyšení na http://soundcloud.com/skrufff. Ještě letos vyjde moje zatím největší a nejlepší věc, zatím o ní neřeknu víc, ale v Praze ji určitě zahraju.

Kromě skladeb mám online i svoje DJ mixy - najdete je na  http://soundcloud.com/skrufff.

Další plány?

Za pár týdnů budu hrát v Rusku, poprvé v životě.  V únoru mě čeká debut na Mauriciu, tam budeme hrát s Fidelity Kastrow. Celkově je naším plánem expandovat a hrát a určitě se zas objevíme i v Praze!

(PRIME TIME facebook event page)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.