Share |

Jon Kennedy zahraje na říjnové We All party

 
Jon Kennedy, britský producent, bubeník, DJ a majitel record labelu JK Federation vystoupí 14. října v rámci projektu We All v pražské klubovně 2. Patro.
Klubová noc residentních DJs Akvamena a Robota neustále získává na oblibě mimo jiné i díky každoměsíčnímu výběru hostů neotřelých jmen, kteří v klubovně 2. Patro běžně nevystupují a v roli DJ je není zcela lehké potkat.
Druhý říjnový pátek roku 2016 tomu nebude jinak. Dvojici českých ostřílených party DJs Robota a Akvamena doplní právě tento hudební mág, který má na kontě 5 alb vydaných na prestižních britských labelech, desítky singlů a remixy pro více jak 50 umělců. Tak jako na každé We All party nebude na baru chybět ledově namražený Jägermeister za speciální ceny či Jägermeister welcome drink pro prvních 150 příchozích.
Doraž i ty si poslechnout unikátní koktejl funky/soul/rap/breaks hudby od těch nejpovolanějších a spláchni u nás veškeré nervy a stres z celého pracovního týdne. We All je tu pro všechny, kterým lahodí vkusná hudba, skvělé drinky a unikátní prostředí klubu 2. Patro. Start jako vždy ve 22.00 hod.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.