Share |

JOHN REED Fitness Music Club v září rozpumpuje Prahu

foto: pořadatel akce

Nový koncept studií – JOHN REED Fitness Music Club, který prolíná hudbu, design a fitness, přichází do Prahy. První klub firmy McFIT Global Group, do jejíž sítě koncept spadá, se otevře 14. září 2017 na Karlově náměstí. JOHN REED Fitness Music Club a jeho jedinečný design vytváří zajímavou atmosféru. JOHN REED Fitness Music Club přichází na startu s atraktivní limitovanou nabídkou klubového členství Basic již od 350,- korun měsíčně. Členství je možné zakoupit od 1. srpna v Praze na Karlově náměstí ve foyer budovy Charles Square Center.
 
Klub, který bude otevřen dvacet čtyři hodin denně sedm dní v týdnu, překvapí absolutně nečekanou atmosférou kombinující prvky hudebního klubu s designem a fitnessem. Své návštěvníky poprvé přivítá 14. září v Praze na Karlově náměstí v budově Charles Square Center. Design studií JOHN REED Fitness Music Clubů jde za hranice čistě funkčních účelů běžného fitness studia a vytváří neokoukané, exotické prostředí v kombinaci s klubovou atmosférou. Odvážně zkombinované dekorativní styly míchají street art, etnické prvky a moderní umění v jedinečnou kulisu.
 
V každém JOHN REED Fitness Music Clubu je hudba klíčovým prvkem, motivuje a vybízí ke špičkovému výkonu. Pečlivě zvolená hudební selekce zahrnuje house, electro, hip hop i pop. Neochvějnou součástí jsou dvakrát týdně přizvaní DJs jak z lokální, tak zahraniční scény hrající track za trackem tak, aby všechny přítomné nabudili ke cvičení.
 
JOHN REED Fitness Music Club svým členům nabízí široký výběr moderně koncipovaných a podnětných tréninků včetně kardia, strojů, free weights, funkčních tréninků a stejně tak i virtuální skupinové cvičení CYBEROBICS®.
 
Pražský JOHN REED Fitness Music Club odstartuje srpnový předprodej atraktivní nabídkou členství Basic od 350,- korun měsíčně místo pětiset korun za měsíc a členství Gold od 490,- korun měsíčně místo sedmi set korun měsíčně.
 
Nový koncept fitness studií JOHN REED Fitness Music Club je součástí McFIT Global Group. První dva kluby byly otevřeny v červnu 2016 v Bonnu a Salzburgu. K dnešnímu dni se může JOHN REED pochlubit 11 základnami v Německu, z čehož jsou tři v Berlíně a dále pak po jednom studiu v Budapešti, Benátkách a v Salzburgu. Pražský JOHN REED Fitness tak bude patnáctou otevřenou lokací. Dále je v plánu v průběhu tohoto roku otevření dalších fitness studií v Evropě a v Německu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.