Share |

Jóga z obýváku

O zrození barevného jógového projektu. Příběh, který nám poslali sami zakladatelé.

 

 

Začalo to jednoho rána

 

„Každý z nás to zná: další start dne plný chaosu a stresu, jak všechno zvládnout. Jednou ráno už jsem to nevydržela. Tak jsem si v obýváku lehla na zem a začala prostě cvičit. Postupně jsem si vytvořila svoje ranní jógové rituály, které mi pomohly spojit se sama se sebou a se svým tělem, protáhnout se a uvědomit si, co je pro mě v životě a v daný den důležitéRozhodla jsem se proto požádat cvičitelky jógy, které mě inspirovaly a společně jsme začaly tvořit Jógu z obýváku“ říká tvůrkyně projektu Jóga z obýváku Gábina

 

V čem je projekt jedinečný?

 

Rádi bychom představili jógu kreativní, hravou a srozumitelnou formou pro všechny. Kdy se kombinuje kvalitní jógová praxe s dobrým zpracováním videí, fotografiemi, ilustracemi a hudbou. Chtěli bychom, aby zde vznikaly něco jako “jógové pokojíčky”, kde by lektoři přinášeli právě tu “svoji” jógu. A také jejich různá doporučení, meditace, rady a tipy. 

 

Cílem je také informovat lidi o tom, že jóga není jen o fyzickém cvičení, ale také vnáší do našich životů větší smysluplnost a může zvolena jako doplňková terapie při lehčích a také vážnějších psychických problémech.

 

 

Doma jsme na stránce: www.jogazobyvaku.cz

 

Již je k dispozici e-kniha Pozdrav slunci, cvičení jin jógy a pilates. Již brzy bude on-line série 7 ranních rozcviček pro každý den od pondělí do neděle a také hatha jóga – podle prastarého indického učení. 

 

Můžete se těšit i na speciální druhy jógy: menstruační jógu, jógu pro uzemnění a otevření srdce, protistresovou jógu. Připravujeme také ilustrované e-knihy. 

 

Jóga redukuje následky stresu a traumatu

 

Rádi bychom také připravili sérii video lekcí trauma-sensitive jógy zaměřené na ty, kteří prošli vysoko-stresovou zátěží či nějakým traumatem. Lekce budou v podání zkušené cvičitelky jógy Šárky Soudkové, která se na tuto jógovou terapii specializuje. A budou zdarma k dispozici lidem, kteří si z finančních, psychických či jiných důvodů nemůžou dovolit chodit na lekce k lektorovi mimo svůj domov.

 

 

Rozhodli jsme se pro Crowdfunding na Hit hitu

 

Na crowdfundingové stránce hithit.com probíhá sbírka na podporu tohoto projektu:  www.hithit.com/cs/project/1931/joga-z-obyvaku . Odměnou vám budou rozmanité dárky, které můžete použít na Vánoce nebo sami pro sebe. Z vybraných peněz vzniknou mimo jiné již zmíněná videa se cvičením trauma-sensitive jógy.

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.