Share |

Jedničky a nuly. Autorské čtení z nového románu

Máte rádi knihy? Máte rádi internet? Přijďte na autorské čtení z románu Jedničky a nuly. Knihu, kterou Mladá fronta Dnes nazvala "zjevením na české literární scéně", představí její autor Tomáš Grombíř společně s Jánem Simkaničem, který se na prostředí českého internetu zasvěceně kouká skrz Křišťálovou Lupu. 

Jaké to je psát román o současném fenoménu a do jakých detailů si autor může dovolit zajít při popisování IT scény a počítačů? A co na jeho text říká odborník, který zná popisované události a vývoj mnohem lépe než laik?
 
Místo a čas: Středa 18. ledna, 18.00, Kavárna co hledá jméno (Stroupežnického 10, Praha 5), vstup zdarma

Jedničky a nuly jsou jedinečné, zasvěcené a vtipné vyprávění o informační revoluci, která za posledních třicet let fantastickým způsobem proměnila společnost. Až do příchodu na pražskou vysokou školu byl mladičký Adrian dokonalou nulou. Nesebevědomý, sexuálně strádající kluk bez přátel i zkušeností však má vášeň v programování, které jej v hlavním městě katapultuje do světa velkých peněz, luxusu a nejrůznějších špinavostí. V devadesátých letech, v čase podnikání v šedé zóně, je po technicky zdatných talentech hlad, a Adrian toho dokáže využít, takže se nakonec stane vysokým manažerem ve společnosti tunelářských bossů a postaví se do čela globálního internetového impéria.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.