Share |

Jedeme ve slevách

foto Zapakatel

 
Vánoční nákupy jsou v plném proudu. Obchodní centra praskají ve švech. Přesto stále častěji nakupujeme na internetu. A ruce si mnou i slevové servery.

Slevy, slevy, slevy – chceme je
Nabídky slevových portálů nás zajímají čím dál víc, říká třetí nejsilnější slevový portál v České republice, Zapakatel.cz. Podle jeho údajů shánělo loni vánoční dárky na slevových serverech asi 71 % lidí.
Letos obchodníci očekávají ještě větší boom. Především slevy v Praze jdou údajně na dračku. Ve srovnání s loňským rokem stoupl počet prodaných slev skoro o 70 %. Zapakatel.cz odhaduje, že letos Češi na slevovém portálu nakoupí až 15 % všech svých vánočních dárků.
A zdá se, že vánoční svátky budou skutečně štědré, protože krom počtu nákupů roste i jejich cena: ze 440 na 584 Kč. A plánovaná útrata? V peněženkách si pro Ježíška chystáme nejčastěji mezi 2 000 až 5 000 Kč, ale výjimkou nebude ani 5 000 až 10 000 Kč! Z toho kolem 2 000 korun zaplatíme právě za zboží ze slevových serverů.

Tradiční hity – elektronika a hračky
Tyto Vánoce pofrčí moderní technologie. Pod stromečkem rozbalíme tablety, smartphony nebo ultrabooky. Podobně si i domů pořizujeme nejnovější typy spotřebičů, například robotické vysavače, špičkové kávovary, ale i fény a další.
Dětem rodiče darují jak novinky, tak tradiční hračky. Na špičce obliby se stále drží Lego a panenky. I ty ale podléhají módním trendům. Holčičky si přejí panenky, které se chovají jako opravdová miminka, nebo naopak z pohledu rodičů až kontroverzní panenky Monster High. Jaký je váš názor na tyto dětské idoly, necháme na vás.
I na slevových portálech patří dětské hračky mezi žádané produkty. Vedle toho lidé nakupují nejčastěji výrobky pro péči o tělo, zájezdy a pobyty, ale také módu.
Víte, co je však celoročním hitem číslo 1? Medovníček! Chceme zkrátka sladký život (se slevou).
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.