Share |

Je tu soutěž s Prince of Tennis

repro k akci

Ve středu 16. května bude pražský klub ROXY patřit domácí kapele, která si v poslední době vysloužila  přízeň odborné kritiky i "obyčejných" milovníků kvalitního indie-electropopu jako málokterá jiná. Svůj  pražský koncert si zde totiž odbudou Prince of Tennis, kteří byli za svůj loňský debut Urbi And Orbi nominovaní na cenu Apollo. Krýt záda jim pak bude Prodavač, nový projekt Šampona, bývalého zpěváka Sporto.

 Chcete-li mít vstup zdarma a k tomu ještě triko (dámské nebo pánské, pište rovnou do mailu, jaké si přejete) Princ of Tennis a placku, napište nám, jak se jmenují členové Prince of Tennis? Odpovědi posílejte na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTĚŽ POT.

Soutěž probíhá do 16. 5. do 13:00. Vyhrávají první dvě správné odpovědi. Výherci budou informováni e-mailem. Výhra bude k vyzvednutí u vstupu do Roxy v době konání koncertu.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.