Share |

JARO 2018 - NOVINKA V KOLÉBCE OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND

 
 
OW BEAUTY - ČISTÁ, ZDRAVÁ A PŘIROZENÁ KRÁSA!
Díky dodržování nejvyšších standardů a využívání jedinečných ingrediencí nabízí kosmetická řada OWAY Beauty od značky OWAY (Organic Way) Rolland myšlenku přírodní krásy, která je nyní dostupná i pro vás! Zvýraznění ženskosti a přirozenosti je podpořeno pečlivým výběrem ingrediencí rostlinného původu, které probíhá v samotné laboratoři OW. Kosmetika nabízí vyživující a efektivní složení působící blahodárně na pokožku a samozřejmě i tu nejvyšší možnou záruku kvality: certifikát Natrue, jenž je jedním z nejvýznamnějších mezinárodních certifikačních orgánů.

Certifikovaná pleťová a tělová péče z čerstvých a zdravých přírodních ingrediencí přináší čistící i hydratační krémy, anti-stress pleťové vody, ochranná a omlazující séra i bylinné směsi, které dokáží vaši pleť zklidnit a ochránit před nepříznivými vlivy. Sametová tělová péče představuje detoxikační sprchové gely, blahodárné oleje, vyživující fluidy s hedvábným efektem a zeštíhlující i tvarující séra, s nimiž bude vaše pokožka jako vyměněná. Zatímco se drahocenné sametové složení lehce vstřebává do pokožky, vy můžete čerpat čistou vůni esenciálních olejů, díky které se pro vás každá chvilka s kosmetikou  OWAY Beauty stane nezapomenutelným zážitkem.

Na přírodní kosmetiku se mnoho lidí dívá skrze prsty, protože očekává, že její účinky nebudou přirovnatelné ke klasickým kosmetickým výrobkům. Ve skutečnosti vývoj „čisté“ zelené chemie umožňuje nabízet vysoce účinné, neagresivní výrobky, které jsou dobře tolerovány jakýmkoliv typem kůže. Produkty OWAY Beauty obsahují vysoce aktivní látky a efektivní receptury vhodné pro citlivou pokožku i nejrůznější kožní neduhy.Vztah mezi ekologicky udržitelným luxusem, reálnými výsledky a čistými recepturami vytváří jedinečnou řadu kosmetických produktů, díky nimž se kvalita pokožky ošetření po ošetření zlepšuje. 

Pro zajištění co nejčistšího a nejpřirozenějšího složení nejsou v kosmetických porduktech OWAY (Organic Way) Rolland přítomny parabeny, silikony, ropa, PEG, PPG, EDTA, syntetické vonné látky, umělá barviva, ftaláty ani GMO. Produkty OWAY Beauty sestávají z vysokého podílu přírodních a přírodně získaných surovin: v jejich složení najdete 98,8% účinných látek, éterických olejů, fytoaktivních extraktů a změkčovadel pocházejících z přírodního, organického, dynamického a fair trade obchodu. Ve všech špičkových recepturách naleznete ingredience z certifikovaného biodynamického zemědělství. Biodynamická metoda je totiž nejčistším druhem pro pěstování rostlin: probíhá bez pesticidů, herbicidů, insekticidů a syntetických hnojiv používaných v konvenčním zemědělství. OWAY (Organic Way) Rolland respektuje živtoní prostředí a díky tomu získává nejkoncentrovanější a nejúčinnější aktivní složky, které přináší i do vašich rukou. 
OWAY (Organic Way) Rolland se v rámci prodeje svých produktů zapojila do projektu 2. Šance značky K.BANA, který upozorňuje na masivní slevy a snižování hodnoty výrobků. 10% z každého prodaného produktu řady beauty půjde na tento úžasný projekt! Každý zaměstnanec si přeje být za své úsilí plnohodnotně oceněn, a proto by hodnota zboží měla být zachována. V rámci této myšlenky proto nebude cena neprodaných produktů značky K.BANA snížena, ale dostane ještě druhou šanci upcyklací - proměnou v jiný, originální a funkční produkt. Zakoupením upcyklovaného oblečení z kolekce 2. ŠANCE i produktů OWAY (Organic Way) Rolland navíc přispějete na hodinu jógy klientům Psychiatrické nemocnice v Bohnicích, kteří se připravují na návrat do společnosti. Ve spolupráci se značkou K.BANA, organizací YogaHelp a herečkou/jogínkou Petrou Špindlerovou, která je také tvář této italské kosmetiky v beauty kolekci 2018,  chystá OWAY (Organic Way) Rolland přehlídku slow fashion módy, které se zúčastní také řada známých osobností. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.