Share |

JARNÍ LEVIS Z LEGENDÁRNÍHO LAUREL CANYONU

foto: Levis's

Laurel Canyon v Los Angeles: ukrytý v Hollywood Hills za Sunset bulvárem, obklopený palmami, posázený sluncem vybledlými bungalovy a rozkvetlými kaktusy; domov nekonečných západů slunce. Oáza uvnitř rušného města, kde je vše možné. Přitáhl některé z největších umělců 20. století – architekty a hvězdy stříbrného plátna vystřídali v šedesátých letech folkoví zpěváci a v sedmdesátých se přidali hippíci a milovníci psychedelického rocku. Městská šeď se tady mísila s přírodou, pracovní oblečení se začalo přetvářet v moderní bohémský styl. Z tohoto tvůrčího centra LA přišla umělecká revoluce, která změnila svět. A jarní kolekce Levi’s® mu vzdává hold. /FB/ /WEB/
 
Dámská kolekce se zaměřuje na spojení klasických pracovních oděvů a moderního stylu v různých odstínech indiga a jejím hlavním rysem je ženskost. Dokonalé, tvarující skinny džíny se stávají základem šatníku každé ženy, můžete si vybrat z různých tvarů nohavic, od Super Skinny přes rovné a rozšířené, až po retro zvony s vysokým pasem. Všechny okouzlí ultra měkkými materiály.
 
Kultovní džíny 501® CT jsou k dostání v paletě barev od čistě bílé, až po tmavě modré odstíny, často s potrháním, a nosí se s mikinami nebo jemnými dámskými topy, inspirovanými polovinou minulého století. V kolekci hrají významnou roli barvy jako vybledlá černá, bílá a klasické kontrastní květinové vzory. Volná trička a dokonale střižené košile se nosí s vyšisovanými sukněmi do A, inspirovanými sedmdesátkami. Novinkou je nadčasová džínová sukně Icon střední délky mírně do A. Třešničkou je elegantní černý kožený křivák.
 

V pánské kolekci najdete kultovní pětsetjedničky i upravené 501® CT v mnoha odstínech denimu. K nim se hodí nadčasová džíska, bomber z matného materiálu nebo zelenkavá parka. Sytě barevná trička a kostkované westernové košile můžete kombinovat s oblíbenými slimkami 511™ nebo progresivními skinny 510™. Důležitým tématem je přizpůsobení oděvu každé osobnosti, takže jsme si pohráli se záplatami a vyšívanými detaily na všem od džínů až po klasické baseballové čepice.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.