Share |

JARNÍ KAMPAŇ H&M S INSPIRACÍ Z ULIC BUENOS AIRES

Jaro 2018 je v H&M plné ženských tvarů a květinových potisků inspirovaných ulicemi Buenos Aires. Kolekce je určená pro ženy, které se nebojí vyjádřit svůj postoj. Nechybí splývavé šaty odhalující ramena, široké kalhoty, džíny či sofistikované halenky. Všechny tyto kousky jsou plné květinových potisků, výšivek, asymetrického lemování či kaskádových volánků. Z barev dominují černá, bílá a červená. Kolekce H&M SPRING 2018 bude k dostání v prodejnách a on-line od 22. března.
/PODÍVEJTE SE NA FOTOGALERII NA NAŠEM FACEBOOKU/
 
Ve filmu k této jarní kampani můžete vidět Winonu Ryder a Elizabeth Olsen. Ale i další známé modelky, jako je Andreea Diaconu, Anna Ewers, Imaan Hammam, Naomi Shimada či zpěvačku Andrea Valle. Film diváky přenese do Buenos Aires, kde se z místní kavárny do ulic rozlévá oslava ženské síly a přátelství.
"Bylo ohromně vzrušující být v Buenos Aires s jarní kampaní H&M a být obklopena tak nádherným obsazením silných žen. Celé natáčení bylo pro mě neuvěřitelně inspirativní!“ Elizabeth Olsen.
"Miluju velmi autentický způsob, jakým tato kampaň oslavuje ženy a jejich sílu. Bylo to velmi osvěžující. A myslím, že v dnešní době to je taky opravdu potřebné. Ženy oslavují jedna druhou i samy sebe." Winona Ryder.
"Bylo úžasné vidět, jak všechny ženy dokázaly na scéně vyjádřit své vlastní osobnosti díky této kolekci plné velmi ženských tvarů. Splývavé sukně a šaty dodaly modelkám ještě více ženskosti a smyslnosti." Pernilla Wohlfahrt, Head of Design H & M.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.