Share |

Japonští Boris vydávají sedmipalcový split s českou dvojicí Saade; dnes zazní v rádiu

S Russian Circles vystoupí 9. července v pražském Matrixu
obal EP

Japonská experimentálně rockové trio Boris a česká dvojice Saade vydávají společnou nahrávku: sedmipalcové splitko. Boris přispěli skladbou Czechoslovakia, která je k nalezení také na nově vycházejícím řadovém albu Heavy Rocks, za Saade zazní nová píseň Vrah.

Album s originálním artworkem a samolepkama vychází v limitované edici na českém labelu K.Y.E.O.

„Náš tour manager je Tomáš [ze Saade] a je z Česka. Jezdí s náma evropská i americká turné a v této chvíli ho považujeme za člena kapely. Představil nám spoustu metalových kapel z doby, kdy Česká a Slovenská republika byly ještě Československo. Některé z těch vinylů byly velkou inspirací, tak jsme vzniklou skladbu pojmenovali jasně a stručně: Czechoslovakia. Česká republika je krásná, shodneme se na tom všichni v kapele. Domy, obchody… Při poslední návštěvě jsme měli štěstí na dláždění cest. Kamínek po kamínku. Bylo to jako ve filmu! Backline, který jsme vezli v dodávce, už tak nadšený nebyl. A dodávka vlastně taky ne...“

-- Atsuo, Boris

Deska se dá koupit jednak v e-shopu kyeo, jednak na aktuálním evropském turné Boris a Russian Circles, na kterém Saade vystupují jako support. Osobně lze 7“ koupit 9. července v pražském klubu Matrix, kde trojice kapel vystoupí. Jednu z písniček uslyšíte v pořadu Latte Night w. Full Moon ve čtvrtek 23. června od 21.00 na digitálním rádiu www.streetculture.cz.

Boris/Saade split 7“

KYEO K4 2011

(side B) Boris – Czechoslovakia

(side S) Saade – Vrah

 

Boris (jp) & Russian Circles (us) & Saade (cz)

sobota 9.7.2011 20:00 @ klub Matrix, Praha

 

Více informací: http://www.kyeo.net/label.htm

E-shop: http://fullmoonmag.bigcartel.com

Boris: http://borisheavyrocks.com

Saade: http://saade.bandcamp.com

 

 

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.