Share |

Jameson uvádí na svatého Patrika již posedmé limitovanou edici; oslavy budou super

Oslavy v roce 2017

Jameson uvádí již posedmé limitovanou edici lahví u příležitosti svátku svatého Patrika. Za designem těchto etiket stojí každý rok jiný tvůrce. Letošní design navrhla irská umělkyně Claudine O’Sullivan. Vychází z povahy svátku svatého Patrika, který je oslavou přátelství a soudržnosti, proto si k projektu přizvala i své dva blízké kamarády - fotografku Leonnu Ward a designéra Alexe Mellona. Při tvorbě designu etikety se inspirovali skupinou mladých bojovníků s názvem Fianna, známou z irské mytologie.
 
Uvnitř tematické lahve samozřejmě najdete prověřený chutný obsah, nejprodávanější whisky na světě - Jameson. Ta se zrodila v roce 1780 díky palírníkovi Johnu Jamesonovi, který povýšil pálení irské whisky na umění. Její vyzrálost a jemnost je dána trojnásobnou destilací a výjimečně pomalým procesem zrání v dubových sudech. Svatopatrikovskou limitovanou edici lze v České republice koupit pouze v 1litrovém balení ve velkoobchodech nebo na e-shopu www.prestigeselection.cz za 669,- Kč.
 
Oslavy v irském stylu – Den svatého Patrika
 Staňte se také vy s kamarády na jeden den Iry a oslavte nejznámější irský svátek – Den svatého Patrika, který bouřlivě probíhá každoročně 17. března na počest svatého Patrika, patrona Irska, po celém světě. Událost se nese ve znamení zelené barvy, irské muziky, zábavy, přátelství, soudržnosti a samozřejmě kvalitní whiskey, která na žádné pořádné irské oslavě nemůže chybět.
 
K oslavám, které jsou každým rokem větÅ �í a větší, se přidala i Česká republika. Bude tomu tak i letos, kdy v Praze proběhne Tour svatého Patrika, kterou doplní akce ve více než 400 podnicích po celé zemi. Program pražské Tour svatého Patrika bude vycházet z loňské úspěšné akce, kde se mohli návštěvníci projít, zastavit a pobavit na několika netradičních místech včetně pražské náplavky, několika kulturních a hudebních klubů nebo Tančícího domu či OD Kotva.
 
V sobotu 17. března 2018 se můžete těšit na obdobnou, ale ještě našlapanější verzi, kde mezi zastávkami nebude chybět Tančící dům, Rock Café ani další nové kluby a nová místa se zajímavým programem. Základem budou živá hudba mnoha žánrů, různá kulturní vystoupení včetně stand-up comedy nebo autorská čtení a workshopy a samozřejmě bohatě zásobené James on bary. Sleduj www.toursvatehopatrika.cz a #BezeStrachu, kde budou pořadatelé postupně odkrývat program a další nové informace.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.