Share |

James Cole a Risto Sokolovski udělají workshop

Workshop: Risto Sokolovski a James Cole o kreativních postupech
 
Opravdové profíky poznáte mimo jiné podle toho, že vás klidně nechají nahlédnout přímo do své kuchyně. V případě Rista a Jamese to bude dokonce pod pokličku jejich právě chystaného alba. Workshop proběhne 8. září od 19:00 v modřanské prodejně Kytary.cz. Vstup je zdarma, nutná je pouze registrace na adrese workshop@kytary.cz.
 
Akce je určená zejména pro všechny, kdo produkují elektronickou hudbu a hip-hop a chtějí se dozvědět tipy od respektovaných osobností české scény.
 
Risto ukáže kompletní rozpracovanou skladbu z připravované desky s Jamesem Colem. Rozebere veškeré postupy a použité nástroje. Návštěvníci také zjistí, jaké kroky byly použity a proč. Prezentace proběhne v produkčním softwaru Cubase.
 
James Cole bude mluvit o kreativních postupech, které při tvorbě používá. Rozebere, co ho vede, inspiruje a jak nad svou tvorbou přemýšlí.
 
Je dobře, že na české stejně existují lidé, kteří si své zkušenosti nenechávají jen pro sebe. Hudba je o sdílení, diskuzi a vzájemné inspiraci. I takové je poselství této akce.
 
Více informací najdete na http://workshop.kytary.cz/risto-james/
 
 
O účinkujících:
 
Risto Sokolovski se na elektronické a hip-hopové scéně pohybuje už od roku 1986. Na tuzemské scéně je respektovaným producentem a beatmakerem. Spoluvlastní nahrávací studio Barrandov Sound a společně s Jamesem Colem a producentem/hudebníkem Yardou Helešicem založil Brown Noise Productions.
 
James Cole se proslavil společným projektem s Hugo Toxxxem pod názvem SuperCrooo. Hip-hopovou komunitu zasáhla také deska Orikoule, kterou nahrál s rapperem Orionem. Úspěšné jsou i jeho sólové desky Kapitán láska, Halucinace ze třetího patra a Moby Dick. Aktuálně pracuje na novém albu.
 
Pro více informací se neváhejte obrátit na jan.krcmar@kytary.cz
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.