Share |

Jaký byl Brodinski na Flédě?

Nejnabitější sezóna Flédy odstartovala. 

 

Na Flédu je vždycky příjemný přijet. Vzdušnej a prima koncipovanej prostor skrejvá všechno, co byste od hudebního velitelství druhýho největšího města u nás čekali. Mimo to ale taky roztodivný zašívací zákoutí a náš oblíbenej Báreček, kde se většinou lze poměrně úspěšně pokusit aspoň na pár minut vypnout i při akcích většího rozměru. Taky máme Flédu rádi kvůli late night kebabu hned vedle, kterej se nám ještě nepodařilo vynechat.

 

Nedaleko Flédy je mimochodem hospoda U Míče, kde naopak naše noci začínají. Doporučujem, ale málem jsme kvůli přísunu piva a rostbífovejch chlebů nestihli naději brněnský scény Leoše Horta aka HRTL. Pokud neznáte (tak se sebou něco dělejte a...), vyražte na Leošův facebook, sjeďte pár videí a udělejte si názor sami. Utratíte nejeden lajk. I kdyby to mělo bejt "jen" za vybavení studia, pravděpodobně způsobený syndromem chorobnýho hromadění.  

 

 

Ale k věci... Jedním ze zásadních exportních artiklů Francie je už nějakej pátek elektronická hudba a lehce metrosexuální Brodinski je, společně se svým hodně metrosexuálním kámošem Gesaffelsteinem, poměrně klíčovým reprezentantem. Pořád ještě mladej kluk, co začínal jako support Erola Alkana a 2 Many DJ's, už má dávno na to, bejt hvězdou vlastního večírku a ukázal to v bezmála dvouhodinovým setu tak akorát příjemně zaplněný Flédě. Daly se zaslechnout hitovky, který znáte ze spotify, ale i daleko minimalističtější bohapustej nářez, kterej nás tak baví. A Brodinskiho asi taky. Právě tehdy se dostával do stavů hraničících s tranzem. Doprovozeno vizuálem se základem v místní mladý FaVácký umělecký komunitě a osvědčenou spoustou kouře to v sobě chvílema mělo vážně něco hypnotickýho. Širokej repertoár se základem v technu a plnej letmejch výletů za hranice žánru má za výsledek, že nás oba bolí za krkem s dozvuky kocoviny ještě v neděli. Což je ale u takovejch nihilistů ta nejlepší vizitka.

 

 

Šušká se, že Brodinskiho předloňský první plnohodnotný album by mohlo mít zaděláno na bratříčka. My se něj těšíme skoro stejně jako na další vejlet na Flédu. I přesto, že je v Brně. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.