Share |

Jak si (ne)hrát s ohněm

foto: PR

Svíčky nejrůznějších velikostí, tvarů i barev neoddělitelně patří nejen k času Vánoc, ale také k romantickým chvilkám dlouhých zimních večerů. Zapálit knoty větších svíček však může být někdy poměrně komplikované. Tradiční česká značka SOLO přináší novinku v podobě otočného domácnostního zapalovače, se kterým se dostanete nejen do dlouhých svícnů, ale také usnadní zapalování plynových spotřebičů, krbů, či v létě zahradních grilů.
 
Rozdělat oheň dnes díky řadě pomocníků nebývá problém. Co je však v některých případech trochu složité, je dostat oheň ke vzdálenému knotu, plynovému hořáku karmy, či pod připravenou vyskládanou pyramidu ze dříví.
 
Novinka značky SOLOotočný domácnostní zapalovač si se všemi nástrahami hravě poradí. Má totiž dlouhou otočnou hlavici, se kterou snadno dostaneme oheň tam, kde je třeba, regulace plamene zajistí intenzitu ohně přesně dle představ a (nejen) ženy ocení veselé barevné provedení ve třech variantách – modré, žluté a červené. Složený zapalovač se pohodlně vejde i do kabelky či menší tašky, takže ho můžeme využít i na cestách a o bezpečnost se postará dětská pojistka.
 
K dostání v hobby marketech (Hornbach, OBI, UNI Hobby) a řetězcích Ahold a Tesco za cenu cca 39 Kč. Více na www.solo.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.