Share |

JAK NOSIT DŽÍNY – SOUTĚŽ LEVI’S®

foto LEVIS

Bude málo holek, slečen nebo dam, které je ve své skříni nemají. Třeba se bojí, že v džínách nemohou vypadat elegantně. Ale to už dávno není pravda. Tmavě modré nebo černé slimky s vysokými podpatky a sáčkem… nebo provokativní vzhled dírkami na kolenou. S džíny můžete čarovat… Jeden den vypadat jako kluk a druhý oslnit sexy lookem. Záleží jen, s čím je zkombinujete.
Nová kolekce dámských džínů Levi's® – řada 700 je z nejmodernějšího strečového denimu. Dokonale obepne každou postavu, je úžasně pohodlný, ale drží tvar a nevytahuje se. Vyberte si svoji barvu a střih – nejvíc sexy jsou Super Skinny 710, které maximálně obepínají postavu; Skinny 711 jsou o malinko volněji střižené. Džíny 721 High-Rise Skinny s jejich úzkým střihem a vyšším pasem milují progresivní holky, třeba blogerky; méně upnuté džíny 712 Slim představují nadčasovou eleganci. Dalším kouskem jsou džíny 714 Straight s neutrálním rovným střihem a pod koleny lehce rozšířené džíny 715 Bootcut lichotí postavě a opticky prodlužují nohy.
 
Přijďte je vyzkoušet a rovnou se můžete zapojit do naší soutěže. Můžete vyhrát profesionální focení nebo džínovou bundu. Stačí, když si sestavíte nejzajímavější outfit s novými leviskami a svoji fotku nasdílíte na facebooku Levi’s® a na svém. Soutěž probíhá do neděle 18. října 2015. Více na: www.levi.com/CZ/en_GB/ladiesinlevis
Inspirujte se videem, jak džíny kombinuje blogerské sesterské duo Lucie & Nicole https://www.youtube.com/watch?v=YgdjoPTRjHA, nebo vyzkoušejte elegantní styl Simone http://www.stylecookbook.cz/2015/10/outfit-levis-700.html.
Zkuste být #LadiesInLevis!
 
levi.com
facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.