Share |

JAD Dance Company se po 5 letech rozrostla o více než dvě desítky nových talentů

Zkušební doba, během které se podíváte do Berlína, Singapuru i New Yorku? Přes 80 tanečníků dorazilo v polovině září změřit síly a ucházet se o členství v tanenčím týmu Yemiho AD, kde tanečníky čekají tři měsíce plné cestování i vystupování s nejvýznamnějšími jmény nejen československé hudební scény. Příležitost dostat se díky castingu do profesionální taneční skupiny JAD Dance Company dostali talenti po 5 letech, kdy Yemiho sestava tancovala ve stejném složení.
 
Během 16 let dostal Yemi AD skupinu JAD Dance Company na taneční vrchol nejen v Česku, ale taky ve světě. Už pro čtyři generace tanečníků se JAD stal rodinou i odrazovým můstkem v další kariéře, mnoho z nich procestovalo zeměkouli a vystupovalo pro taková jména, jako jsou Kayne West, Adidas, Volkswagen, ELLE nebo Monkey Business. Zvyšující se počet pracovních nabídek přiměl otce skupiny Yemiho rozšířit tým o další hvězdné talenty. Těch nakonec ve spolupráci s porotou, v níž zasedal třeba i Ben Cristovao a uznávaná newyorská choreografka Jean Tree, vybral více než dvacet.
 
"Lidé, které jsme na castingu pozvali ke spolupráci, se zúčastní několika projektů a shows do konce letošního roku. V lednu se pak na základě hodnocení někteří z nich stanou členy JAD Dance Company,“ představil další plány Yemi. Prostor ukázat nadání dostanou nové přírůstky hned v říjnu, kdy je JAD vyšle do projektů Teniskology, ADIDAS Convention v Berlíně nebo na fashion show s Rytmusem a Darou Rolins v Metropoli Zličín. „Mezi přijatými jsou jak tanečníci z konzervatoří z celé České republiky, tak samouci, kteří se specializují na street dance. Z výběru mám velkou radost, protože kvalita zúčastněných byla opravdu vysoká,“ pochvaloval si nábor Yemi.
 
"DNA našich tanečníků JAD Dance Company je založená na všestrannosti v tanci, umění se rychle učit, velkém charizma a osobitosti umělce. Podle těchto kritérií jsme vybírali nové členy do skupiny,“ prozradila Zuzana "Zizoe" Veselá, hlavní choreografka JAD DC a programová vedoucí Yemiho taneční školy Dance Academy Prague, kde se konkurz odehrával. „Nové hvězdy jsme našli a čas teď ukáže, zda budou stejně úspěšní jako předchozí generace,“ dodala ještě Zizoe.
 
Více informací o portfoliu JAD Production jsou k dispozici na webových stránkách Jadpro.cz.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.