Share |

Inspirujte se od nejmladší generace... Říkají: GO KLIER!

Editorial GO KLIER vás zaujme nevídanou upřímností a mladickým elánem toužícím dělat věci po svém. Mohl by být manifestem nastupující generace, která se musí vyrovnat se světem zahlceným produkty, obrazy, fotkami, výrobky, luxusem i nevkusem. Říkají: „Chceme jednoduchost a kvalitu“.
Podívejte se na video.
 
„Nechte vyniknout vaše vlasy!“  „Zpomalte!“   „Zjednodušte to!“ „GO KLIER!“
 
“Vlasy máme na sobě pořád, nejde je převléknout ani tak snadno změnit.  A právě v Čechách nejsme zvyklí o vlasy adekvátně pečovat. K čemu vám bude nový svetřík, když při prvním pohledu každý uvidí zplihlé vlasy bez střihu, barvy a života. Vlasy jsou korunou krásy a vypovídají o nás mnohem více, než uniformní tričko nadnárodní značky, které stejně za měsíc vyhodíte, protože v něm budou díry nebo vám třeba ani nesedne. Kvalita a krása vlasů spočívá i ve zdravém životním stylu, čistotě a pravidelné péči.”
říká Marie Jarsfelová

 
Editorial vznikl především ke kolekci účesů, kterou vytvořila Marie Jarsfelová (Kadeřnictví Klier Liberec). Modely oblékla Lenka Vacková (absolventka atelieru Liběny Rochové) a vyfotil František Svatoš (absolvent bakalářského studia fotografie).
 
Myšlenka celkové kampaně je velmi současná a reaguje na celosvětové trendy jako slow food a slow fashion. Tedy zpomalení rychlého a spotřebního průmyslu. Editorial chce promlouvat k široké veřejnosti.

 
Kredity:
hair: Marie Jarsfelová
photo: František Svatoš
fashion: Lenka Vacková
makeup: Lucie Muchovičová
models: Pure Model Management

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.