Share |

Ilustrátorský battle startuje

foto archiv pořadatele

 

13.5.2011 se v unikátním prostoru Bubenské 1 (kde se již konal např. Designblok, nebo Code:Mode) uskuteční exhibiční souboj ilustrátorů mezi Slovenskem a Českem. Do Prahy konečně zavítají bojovníci fixou a štětcem, bojovníci Secret Wars.

Hodiny budou odpočítávat devadesátiminutový limit, po který se protivníci budou snažit svým stylem a vtipem potupit jeden druhého. Pravidla jsou přísná. Na plátno 2x2 metry se smí tvořit pouze černou barvou a jakékoliv skici, náčrtky, nebo opravy jsou zakázané. O vítězi rozhodne dvojčlenná porota a hlas publika. Celé klání budou hudebně doprovázet Secret Wars DJs, kteří se ve spolupráci s usměvavými barmankami postarají o zábavu až do ranních hodin..

Celá exhibice má za cíl představit Secret Wars divákům a potenciálním bojovníkům letošní Secret Wars ligy. 11.6. se totiž můžeme těšit na vypuknutí pravidelných klání ve velkých českých městech, která vyvrcholí v prosinci 2011 velkým finále, jehož vítěz vyhrává 30.000 Kč a postupuje reprezentovat Čechy proti zbytku Evropy.

Pojď se do Londýna probojovat i Ty! Pošli email s ukázkami svých prací, jménem a městem do 5.6 na email vick@secretwars.cz .

Přesný program, místo a čas dalších soubojů se brzy dozvíte, stačí mít oči otevřené. Tajné války přicházejí i do Vašeho města.

Více infa hledejte na http://www.secretwars.cz nebo na facebooku http://www.facebook.com/secretwars.cz

--------------------------------------------------

Secret Wars - exhibiční battle SK vs. ČR 13.5.2011 - Bubenská 1, Praha 7 start 20:00 --------------------------------------------------

Secret Wars 2011 - první ligový zápas 10.6.2011 - 2.Patro - Dlouhá 37, Praha 1 start 20:00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.