Share |

Ikonická svítidla, nábytek a doplňky od Toma Dixona nově na DesignVille.cz

Zatím posledním přírůstkem do portfolia velkých designových domů, jejichž produkty nabízí prémiový designový online obchod DesignVille, je britská ikonická značka Tom Dixon.
/Fotogalerie zde/
I přesto, že je Tom Dixon značka britská, má v sobě DNA severského stylu. Její produkty jsou solitérní, provokativní a eklektické, do minimalistických, často černobílých skandinávských interiérů ale perfektně zapadají a často bývají tou správnou pomyslnou designovou třešničkou na dortu.
Značka Tom Dixon se za necelých 15 let činnosti proslavila několika produktovými řadami: ze všech jmenujme například svítidla z kolekce Beat, inspirovaná tradičními indickými hrnci na vaření, reflexní svítidla Copper a Mirror Ball se zrcadlovým efektem,  legendární svícny a lustry s ostře řezanými geometrickými tvary Etch, jejichž konstrukce je tvořena tenkými kovovými pláty s jemným vzorem, nebo vonné svíčky z kolekce Eclectic Scent
Tom Dixon ale nezapomíná ani na „papírnické fanatiky“. Kolekci exkluzivních mosazných psacích per Cog doplňují zápisníky Ink s geometrickými motivy a pozlacenými okraji stránek. Samostatnou kapitolou je pak servírovací měděná koktejlová kolekce Plum či sklenice a karafy Tank z ručně foukaného skla. Nábytkářskou divizi Toma Dixona v portfoliu DesignVille zastupují stolky a  stoličky z kolekce Offcut.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.