Share |

I zelený čaj si rozumí s bublinkami

 
 
Zelený čaj se těší velké oblibě nejen díky zajímavé chuti, ale i pozitivním účinkům na lidský organismus. Pokud se vám na klasickou teplou verzi v letních měsících zdá být ještě příliš brzy, vyzkoušejte jeho bublinkovou alternativu od značky SodaStream. V kombinaci s čerstvou perlivou vodou vás dokonale osvěží a povzbudí.
 
 Inovovaná receptura nového sirupu SodaStream GREEN TEA máta je obohacena extraktem z pravého zeleného čaje. Ten je oceňován zejména kvůli vysokému, až 50%-mu obsahu antioxidantů, které mají blahodárné pozitivní účinky i pro lidi trpící různými zdravotními problémy - např. cukrovkou, obezitou, kardiovaskulárními či neurologickými potížemi. Zároveň má také prokazatelné antibakteriální a antivirotické účinky.
 
Charakteristickou chuť zeleného čaje v sirupu výborně doplňuje máta, typická i pro jiné letní nápoje. Maximální osvěžující efekt dosáhnete právě v kombinaci s perlivou vodou připravenou ve výrobníku SodaStream. Ze 440 ml koncentrátu připravíte více než 9 litrů nápoje, přičemž k dosažení správného poměru vám pomůže praktická odměrka. Sirup neobsahuje umělá barviva ani konzervanty. 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.