Share |

I v předvánočním období můžete zajít na malířské workshopy ateliéru Praga Prima

foto: archiv Ateliér PP

Ateliér Praga Prima nabízí v předvánočním období několik malířských workshopů, kde můžete vytvořit svůj originální a netradiční vánoční dárek pro své blízké. V sobotu 7. 12. od 10 do 16h se můžete učit s ak. mal. Lukášem Bradáčkem "Portrét mého milého" (kresba a malba). Budete řešit kompozici více tváří, půl figur nebo celých figur na malířském formátu, hledat vhodný výřez z foto podkladu a také osobní vyhovující malířskou formu zpracování. Cena workshopu je 600CZK.
 
A hned tu další sobotu 14. 12. od 10 do 16 h vás čeká workshop pojmenovaný "Vánoce na sněhu" (malba) s Milošem Novotným. Hlavním tématem bude sníh, který se bude malovat různou technikou (akvarelem, pastely, olejomalbou.... záleží jen na vás, jaký styl si vyberete). Hotový obraz, který si odtamtud odnesete, můžete věnovat někomu milému, jako vánoční dárek a nebo třeba i jen tak. Cena workshopu je 600CZK.
 
Ateliér Praga Prima také  otevřel nový pondělní (14 až 16.30 h) kurz Základů kresby a malby s ak. mal. doc. Daliborem Smutným. Více informací o něm naleznete zde.
 
Více informací o workshopech tady. A kdybyste chtěli dárkový poukaz na nějaký semestrální kurz nebo víkendový workshop, pak se podívejte sem.
 
http://www.pragaprima.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.