Share |

Hvězdami Bushmills Live budou mladý písničkář Jake Bugg a Of Monsters And Men

foto: pořadatel akce

Festival Bushmills Live představil kompletní lineup, který je doslova nabitý současnou „indie“ muzikou. Kromě Of Monsters And Men uslyší v palírně irské whiskey Bushmills také mladého britského písničkáře Jake Bugga. Dále zde zahrají Sons And Lovers, Foy Vance, Iain Archer, Willy Mason a Bear´s Den. Takový lineup slibuje bezpochyby originální a stylový hudební zážitek.
 
Palírna Old Bushmills Distillery ve svých letitých prostorách letos pořádá 20. června festival Bushmills Live, který je ve znamení skvělé hudby a tradičně vyráběné whiskey.
 
Hlavní hvězdou této „indie“ hudební události bude islandská kapela Of Monsters and Men, která se prosadila v roce 2011 s deskou „My Head Is an Animal“ a nedávno získala prestižní cenu European Border Breakers Award 2013. Devatenáctiletý písničkář z Nottinghamu Jake Bugg, který je přirovnáván například k Bobu Dylanovi a již si vyskoušel, jaké to je na špici britské hitparády, také zahraje svůj set mezi sudy od whiskey.
  
Dále v historických prostorách palírny zahrají originální Sons And Lovers, americký hudebník Willy Mason, Bear´s Den a také Foy Vance a Iain Archer, kteří se představili již na loňském ročníku a rádi se do Bushmills vracejí.
 
http://www.youtube.com/watch?v=ZjyzNFGuRmo 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.