Share |

Hurá do plavek

nová kolekce 69SLAM

Přichází horké léto u vody, ve vodě či pod vodou plné barev a vzorů. Prosím, seznamte se, nová kolekce plavek 69SLAM.

PŘEDSTAVENÍ

Značku 69SLAM založila v roce 2003 parta Australanů, do té doby trávící většinu času surfováním na Bali. Tehdy se rozhodli ponořit se i do jiné adrenalinové sféry, neúprosného sezóního trendy kolotoče módního byznisu.

Vznikla kolekce funky spodního prádla za fajn ceny pro všechny, co mají rádi styl, rychlou jízdu a jejich pud sebezáchovy je značně vychýlen z normálu.

Kolekce se stále obohacují. V jejich produkci najdete vedle prádla také plavky, doplňky, tašky či žabky k vodě. Hlavní důraz je kladen na sexy padnoucí a pohodlný střih, originalitu, klalitu materiálu a zvláště na barvy a vzory.

KOLEKCE LÉTO 2011

Bláznivá kolekce pro letošní léto s top designy Art Toys, Dot Dot, nebo Tribal přesně následuje uvolněnou a dobrodružnou mysl.

Pro dámy nabízí široký výběr dvoudílných plavek, kdy si lze zkombinovat set dle svého vlastního vkusu. Jeden kousek s novým designem a druhý třeba jednobarený. Novinkou jsou mini kalhotky BRAZIL s širokým páskem kolem boků a malým kouskem látky v zadní části kalhotek. Oblíbí si je především ty dámy, co svá ňadra nechávají při opalování laskat slunečními paprsky. Plavky lze rozšířit o boardshortky ze 100% polyesteru, nebo jiné doplňky sladěné do jednoho designu.

Pro pány jsou na výběr krátké boardshorts, jak s bláznivými potisky, tak jednobarevné, nebo dlouhé barevné boardshorts, či klasické plavky.

IMAGE

Značka 69SLAM je pro všechny, co milují jedinečnost, barvy, léto, vodu, vítr ve vlasech, dobrodružsví, sexy prádlo, pohodlí a plnými doušky se dovedou radovat z každého nového dne.

Vydejte se surfovat po vlnách interentu a omrkněte celou letošní letní kolekci 69SLAM na jejich stránkách.

A pak už zbývá jen jedno, vypněte internet, vezměte prkno pod paži a sjíždějte opravdové vodní vlny.

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.