Share |

HLEDÁ SE LOVEC STYLU aneb jdeme do finále!

foto Lovec stylu

Fanoušci módy a fotografie mohou ode dneška hlasovat pro nejšikovnějšího streetstyle fotografa a určit, kdo z dvanácti finalistů soutěže LOVEC STYLU má největší cit na módu a oko na styl. Tři nejlepší fotografové si odnesou hotovost 10 tisíc korun a absolutní vítěz ještě navíc kontrakt v hodnotě 50 tisíc korun na focení pro Czech Original Fashion. Hlasování probíhá od 8. do 21. září na www.czechoriginalfashion.cz. (start je 8.9. v 9.00!)

„Vezmi foťák, dívej se kolem sebe a nafoť lidi, kteří svým módním stylem rozbíjí nudu vulicích měst. HLEDÁ SE LOVEC STYLU!“ Touhle výzvou začal v červnu stejnojmenný soutěžní projekt značky BU2R a portálu CzechOriginalFashion.cz, jehož ambicí je objevit nejšikovnější české a slovenské streetstyle fotografy. Celkem 225 snímků do soutěže přihásilo téměř 60 autorů, kteří zkusili své štěstí ve hře o ceny v hodnotě 130 tisíc korun.

„Do finále soutěže LOVEC STYLU vybrali porotci dvanáct fotografů. Ti postupují do veřejného hlasování na portálu www.czechoriginalfashion.cz, ve kterém jim lidé mohou dát svůj hlas a podpořit je v soutěži o velmi atraktivní finanční ceny,“ vysvětluje Lucie Pavlásková z Czech Original Fashion, která je spolu se značkou BU2R hlavním partnerem LOVCE STYLU.

“Soutěží fotky pořízené na dovolených v zahraničí, ale i snímky, které vznikly na hudebních festivalech a prázdninových akcích v Čechách. Obecně se dá říct, že ulice světových metropolí oplývají větší kreativitou a odvahou, ale velmi mile nás překvapily i originalita a styl místních mladých lidí,“ říká Lucie.

Kritéria, podle kterých porota finalisty vybírala, zahrnovala styl, jakým fotí a zhodnocení, jak vidí ulici a zda jsou na ní schopni najít a zachytit zajímavě oblečené lidi.

Čtyři průběžní vítězové LOVCE STYLU, které každých čtrnáct dní během trvání soutěže vybírali členové odborné poroty, získali dvě zpáteční letenky do jedné z evropských metropolí módy (Paříže, Milána nebo Londýna). Tři nejlepší, kteří vzejdou z veřejného hlasování z dvanácti finalistů, si pak odnesou hotovost 10 tisíc korun a absolutní vítěz k tomu ještě kontrakt v hodnotě 50 tisíc korun na focení pro portál www.czechoriginalfashion.cz.

Zapojte se i vy a hlasujte pro fotografa, který má podle vás největší cit pro módu a oko na styl! Od 8. do 21. září na http://www.czechoriginalfashion.cz/gallery.php?page=detail&id=21

 

Členy odborné poroty LOVCE STYLU byli Martina Matyášová (šéfredaktorka portálu Elle.cz), Marika Majorová (blogerka a fotografka známá jako Tonbogirl), Tomáš Třeštík (fotograf) a Jan Trnka (fotograf a spoluautor projektu Czech Original Fashion).

Rozhovory s porotci a průběžnými výherci LOVCE STYLU jsou k přečtení a komentování na těchto odkazech:

• Jiří Straka, průběžný vítěz Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/lovec-stylu-jiri-straka-ber-bez • Eva Mazuchová, průběžná vítězka Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/lide-nechapou-ze-kazdy-styl- muze-byt-dobry • Jan Faukner, průběžný vítěz Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/nejtezsi-bylo-najit-prvni-obeti- pak-uz-slo-docela-samo • Tereza Kopecká, průběžná vítězka Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/vybiram-asi-hlavne-mile-lidi-od- pohledu • Ondřej Tošenovský, průběžný vítěz Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/krom-mackani-spouste-svetel- blesku-lahve-vina-asi-jeste-zvedavost-ostatnich-lidi-kol • Tomáš Třeštík, fotograf, porotce Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/oblekani-je-kazdyho-osobni- vec-kazdyho-boj • Martina Matyášová, šéfredaktorka Elle.cz, porotkyně Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/fotky-maji-silu-energii- vyvolavaji-ve-mne-dalsi-otazky-na-ktere-bych-chtela-znat-odp • Jan Trnka, fotograf, zakladatel portálu CzechOriginalFashion.cz, porotce Lovce

Stylu:

http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/sel-bych-fotit-k-vode

• Marika Majorová, fotografka, blogerka, porotkyně Lovce Stylu: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/peoplewatching-je-jedna-z- mych-oblibenych-aktivit

Fotografie přihlášené do projektu LOVEC STYLU si můžete prohlédnout na www.lovecstylu.cz.

Hlavním partnerem LOVCE STYLU je BU2R. Mediálními partnery jsou Fotopátračka.cz, Protišedi.cz a Rave.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.