Share |

Hip hop kemp chystá i taneční soutěž

 

 

Hip Hop Kemp slaví již 10 let existence a letos se můžete těšit na více než bohatý program co se týče hudby, tance, graffiti a dalších doprovodných aktivit.

Letos si pro vás také BBOYZ ARENA připravila taneční battly, jamy a exhibice v Breakdance a Street dance. Zárukou vysoké kvality programu je záštita produkce Fidli & BEAT UP, organizátoři SDK.EUROPE (nejprestižnější street dance meeting na světě). Nejvíc si na své přijdou příznivci a tanečníci Breakdance, kteří vám zaručí, že vás zvednou ze sedaček a taky vás pobaví a ještě lépe ohromí svými tanečními výkony. Celou akci bude moderovat šílený MC TRIX, který si letos společně s DJ MESIA připravil speciál JAMES BROW SHOW. Dále se představí skvělý něměcký DJ SPICE23 a specialista na hop hop dance soutěže DJ PŮŮŮ. Než jednotliví tanečníci nebo skupiny budou proti sobě battlovat, předvedou svoje dema a ti nejlepší postoupí do battlu. Battle bude spočívat v tom, že se budou snažit předčít jeden druhého respektive jedna crew tu druhou, aby se dostali do vytouženého finále a vyhráli tak PRICE MONEY. O jejich vítězství nebo prohře budou rozhodovat zkušení porotci. Porota bude mezinárodní – bboyz jako INTACT (Ukrajina) či HAHNY (Německo) není třeba více představovat.

Těšit se můžete na BBOYZ a BGIRLZ z ČR, Slovenska, Polska, Německa, Rakouska, Ruska, Francie, Ukrajiny, Běloruska, Bulharska, Maďarska a UK. 

BBOYZ a BGIRLZ se utkají v následujících soutěžích:

 

BBOYZ 1vs1

BBOYZ CREW 3vs3

FOOTWORK CONTEST

POWER MOVES CONTEST

Všichni BBOYZ a BGIRLZ budou battlovat (jak už bylo řečeno) o PRICE MONEY:

 

BBOYZ 1vs1 – 300 Euro

BBOYZ CREW 3vs3 – 1000 Euro

 

Na své si přijdou i příznivci funku a housu, kde se nám představí také top tanečníci. Pozvány jsou i přední street dance crew, které předvedou svoje demo a nejlepší z nich porovnají své umění v all style battlu, kde vítěz získá 500 Euro.

Vše nasvědčuje tomu, že letos bude GAME OVER jedna z nejlépe obsazených battle soutěží u nás v historii vůbec! Proto nečekejte a přijďte je podpořit, inspirovat se, pobavit se a užít si taneční šílenství na HIP HOP KEMPU 2011.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.