Share |

Herec Jaroslav Dušek není mimozemšťan

 
Mimoňská party aneb Paranormální koncert o.s. Spolurádi
Klub Lávka v Praze
2. dubna 2015 od 19:00
 
Jaroslav Dušek již podruhé vytvoří moderátorskou dvojici s mentálně postiženým showmanem Kubou Zachatou. Společně uvedou netradiční hudební akci „Mimoňská party“ s příznačným mottem „nikdo není mimo“. Vystoupí reggae zpěvák MessenJah, androfolkové duo Vasilův Rubáš a písničkář na kolečkách Jan Šesták.
 
Na Paranormálním koncertu se budou bořit mýty a padat bariéry. Cílem organizátora – neziskové organizace Spolurádi – je oslovit širokou veřejnost a zároveň maximálně zapojit do akce lidi s postižením. Moderovat bude herec JAROSLAV DUŠEK (bez Downova syndromu) spolu Kubou Zachatou (s Downovým syndromem). Prostor je bezbariérový. Celý koncert rozzáří světelná show videomapping.
 
Poselstvím večera bude, že spolužití s lidmi s postižením je vzájemně obohacující a přináší do života mnoho veselých okamžiků a zábavy. Především ale chtějí Spolurádi šířit myšlenku, že není důležité být "normální", ale hlavní je být spolu rádi.
Interpreti:
MESSENJAH se řadí k nejvýraznějším osobnostem české reggae scény. Jako jeden z mála staví na síle poselství i melodie – tvoří zapálené, spiritualitou dotknuté texty, které mají sílu oslovit posluchače napříč věkovým i žánrovým spektrem.
 
Nezávisle maximální androfolkové duo VASILŮV RUBÁŠ je drsná kapela jemných mužů. Tato střelená dvojka dokáže rozohnit široké publikum všech věkových kategorií a různé míry mimoňství.
 
Autorské skladby JAN ŠESTÁKA, písničkáře na dvou kolech, jsou většinou otevírající, pohodové, inspirované jeho životní cestou. Zpívá, hraje na kytaru, foukací harmoniku, klavír a etnické nástroje.
 
 
SPOLURÁDI o.s. je neziskovka s posláním realizovat společné aktivity pro lidi s postižením a bez postižení. Hlavní specializací našeho sdružení je cestování bez bariér. Pomáhají znevýhodněným lidem plnohodnotně si užít volný čas mezi zdravými přáteli. Těm na oplátku umožňují prožít nevšední zážitky a spatřit svět očima hendikepovaných. Uvádějí tak integraci ve skutečnou praxi. Více na webu www.spoluradi.org nebo na FB Spolurádi.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.