Share |

Hell Party Velkolepá. Krvavá. Jediná!

foto: Petr Jedinak

Ze železničního mostu na pražské Výtoni se zavěsila za ocelové háky zapíchnuté přímo do kůže členka týmu, který pořádá Hell Party. Tradiční Hell Party, show, pro příznivce piercingu, tělesných modifikací, kde je věšení na háky vrcholem programu, se koná už 16. dubna 2016, ale účinkující se Hell Party nemohla dočkat a rozhodla se pověsit už nyní. Doplnila tak sousoší „Akvabely“ umělkyně Veroniky Psotkové instalované na železničním mostě. /VIDEO/
 
 
Piercing, šněrovačky zapíchané přímo do kůže, věšení na háky a k tomu velkolepá show. Takhle vypadá Hell Party, netradiční večírek, kde se všechno děje doopravdy bez triků a falešné krve.
 
V pořadí osmá Hell Party se vrací po tříleté pauze s novým konceptem. „Místo několika kratších vystoupení diváky čeká jedna velká celovečerní show. Věšení na háky zůstává tradičně vrcholem našich vystoupení. K tomu jsme si přizvali ještě akrobaty a artisty ze skupiny Cirqueon, kteří dovedou neuvěřitelné věci. Letošní Hell Party totiž bude laděná cirkusově. Potkáte se s pitoreskními klauny, krásnými tanečnicemi i démony plivajícími oheň,“ příbližuje Hell Party organizační šéf Míla Bugtcher.
 
Večírek tradičně začne pícháním intimních piercingů a šněrovaček naživo přímo na pódiu. Pak se rozburácí velkolepá krvavá cirkusová podívaná s propracovanými kostýmy, spoustou postav, artistickými vystoupeními a věšením na háky. Po adrenalinové podívané čeká návštěvníky aftertparty přímo v RockOpeře, kde zahrají EBM a electro sety DJ KooFilth a DJ Ron.
 
„Hell Party sice vychází z tradice tzv. freak show, kde se jako atrakce ukazovali znetvoření či potetovaní lidé. Nám ale nejde o to šokovat něčím nezvyklým nebo brutálním. Prvky jako piercing nebo věšení na háky používáme jako umělecké prostředky. Je to strašně silný zážitek absolvovat něco takového před diváky a pro diváky. Mezi publikem a účinkujícími vzniká obrovské a blízké propojení. Nedá se to ani pořádně popsat. Hell Party se musí prostě zažít,“ popisuje jedna z vystupujících.
 
První Hell Party se konala v roce 2005 jako oslava prvních narozenin tetovacího studia Hell.cz. Z malého undergroundového večírku se stala obrovská show, kterou naposled navštívilo přes 1200 lidí z Česka i zahraničí. Díky novému konceptu, kdy chtějí být učinkující divákům blíže, bude Hell Party komornější. Do prodeje uvolnili organizátoři jen 500 vstupenek.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.