Share |

Headliner dělá akci v Malostranské Besedě, představí fajn kapely

4. června pořádá Headliner první ze série akcí v Malostranské besedě. Začíná se v osm večer a za stokorunové vstupné vás čekají tři příjemné položky: Nano, Munroe a Ivan MPtrojan jako DJ. Přijďte! Nebude chybět ani namražený Jäger:)
 
https://www.facebook.com/events/1390177474646351/

 
Tisková zpráva:
Než naplno začne zuřit velkoměstské léto a přesuneme se definitivně na ponton na Střeláku, či jinam k vodě, je třeba naplnit poslední jarní klubovou povinnost pod vlajkou Headlineru. 

V Malostranské besedě se první červnový čtvrtek představí dvě kapely, které spojuje několik přímek – nevtíravost, houževnatost, pracovitost, šmrnc, sex a hudební přesah. Možná by se těch paralel dalo najít i víc, ale to už bychom příliš teoretizovali. 

NANO 
Jsou z Prahy. Jsou to ‘ex’ se zkušenostmi, přesto netrpí syndromem “vždyť já vím”. Mají hezkou zpěvačku, co dokonce i dobře zpívá. Mají kytary, ale tykají si i s nekytarovým zvukem. Jejich pop není k zblití. Ani jejich punk není k zblití. Předskakovali kdekomu. Předskakovali třeba i The Subways. Kromě předskakování zvládají i být těmi hlavními. A proto také hrají na večírku Headlineru. Nejenom proto, samozřejmě. 

Bandzone
http://bandzone.cz/nano

Munroe
Nejsou z Prahy. Překvapivě. Vylezli z močálů a rašelinišť kdesi v Jeseníkách, či z labyrintu nekonečných lesů, někde kolem Opavy. Jsou dva, jsou hluční, jsou hypnotičtí a černobílí. Mají rádi kryptické vzkazy, oheň, tmu rozřezanou ostrým světlem, i tribální rokenrol, postavený ne jednoduchém prastarém riffu. Od The Doors a The Velvet Underground až ke The Kills, The White Stripes, The Dead Weather. Hezky česky, nahlas a nadivoko. 

Bandcamp
http://munroe.bandcamp.com/releases

Až definitivně dozní poslední kytarová vazba, na baru začne hrát neúnavný bavič, muž mnoha hudebních tváří i převleků. DJ Radia 1, moderátor, producent, skladatel, kytarista, zpěvák a nevíme, co ještě – Jirka Burian. Tentokrát pod pseudonymem DJ IVAN MPTROJAN. Chceme mu ty fórky baštit a bavit se? Chceme! 

04 / 06 / 2015
HEADLINER BESEDA VOL. 1
MALOSTRANSKÁ BESEDA
Praha 1

vstup: 100 Kč
začátek: 20.00

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.