Share |

Havana Club Master Class

Ze semináře s Anabel Hernandez Gomez letí nejlepší barmani na Kubu

Čeští barmani měli příležitost absolvovat Havana Club Master Class s mezinárodní brand ambasadorkou Havana Club Anabel Hernandez Gomez. Každý z pěti intenzivních vzdělávacích seminářů završila soutěž, jejíž vítěz získal hodnotnou a stylovou cenu  - cestu na Kubu. 
 
Vše, co jste se chtěli dozvědět o Havana Club a báli jste se zeptat... Po absolvování s Master Class s kubánskou ambasadorkou značky Havana Club Anabel Hernandez Gomez už vědí účastníci semináře o věhlasném rumu opravdu vše. Barmani získali informace o vzniku a rozvoji  kubánských rumů, o výrobě Havana Club, její historii i kompletním sortimentu značky, včetně ochtunávky s výkladem. Praktická část zahrnovala přípravu klasických kubánských koktejlů z tříleté a sedmileté Havana Club i z Havana Club Especial. Portfolio obsahovalo celkem šest drinků od Cuba Libre až po 7 PINEAPPLE, každý koktejl si měl možnost umíchat i jeden dobrovolník z účastníků semináře.  
 
Na závěr každého z pěti seminářů proběhly test a barmanská soutěž o cestu na Kubu. Havana Club Master Week s bohatým programem vyhráli Marek Vybíral z olomouckého Black Stuffu, Radek Navrátil z brněnského baru Cubana, Tomáš Staněk z českobudějovického Paradoxu, Tomáš Pecháček z pardubického baru Vesper a Klára Procházková z plzeňského Zapa Baru.
 
„Naším záměrem je, aby toho barmani všude po světě věděli o kubánském rumu co nejvíce, aby obrazně i doslova nasáli jeho jedinečnost a zamilovali si ho. Proto pořádám tyto mise a ukazuju jim, jak s Havana Club pracují profesionálové u nás. A také proto dáváme těm nejlepším příležitost, podívat se na Kubu. Není nad opravdovou  osobní zkušenost. Po návratu z Kuby není mezi barmany člověka, který by pro své hosty nechtěl a neuměl připravit skutečně autentické kubánské koktejly ,“ říká Anabel Hernandez Gomez, která je mezinárodní brand ambasadorkou Havana Club už třetím rokem. 
 
 
 
 
 
 
Před tím, než Anabel Hernandez Gomez začala školit barmany po celém světě, pracovala pět let jako průvodce v muzeu Havana Club Rum a absolvovala nejrůznější kurzy zaměřené na barmanství i na další oblasti, které s ním souvisejí a v budoucí práci brand ambasadorky by ji mohli pomoct. I na otázky ohledně marketingu nebo kubánských cigaret má tak Anabel pro účastníky svých seminářů vždy odpověď. 
 
 
Více sledujte na www.havanaclub.cz a www.facebook.com/havanaclub.cz.  
 
 www.havanaclub.cz
www.pijsrozumem.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.