Share |

Harley Davidson má ELEKTRICKOU motorku

HD asociuje kromě jiného zvuk pořádného motoru. Spalovacího. Zkusit dělat elektrické motorky je odvážný krok a firma na to jde chytře a opatrně:
Tisková zpráva:
HARLEY-DAVIDSON ODHALUJE PROJEKT LIVEWIRE,
PRVNÍ ELEKTRICKÝ HARLEY-DAVIDSON MOTOCYKL
H-D vyzývá své zákazníky, aby se přišli projet, řekli, co si myslí a pomohli tak ovlivnit osud tohoto nového motocyklu
Inovace se snoubí s historií. Harley-Davidson odhaluje projekt LiveWire – první elektrický motocykl Harley-Davidson.
 
V souladu s naším zákaznickým přístupem, budou mít vybraní zákazníci po celém světě možnost vyzkoušet a podělit se s námi o své zkušenosti z jízdy na novém elektrickém stroji. Budou nápomocni při budování budoucnosti prvního elektrického motocyklu Harley-Davidson.
 
Z počátku nebude motocykl na prodej, projekt LiveWire je vytvořen z důvodu získání názorů a očekávání jezdců, které od elektrického motocyklu Harley-Davidson budou mít.
 
„To nejlepší z Ameriky vždy vzešlo ze znovuobjevování,“ říká Matt Levatich, prezident a Chief Operating Officer Harley-Davidson Motor Company. „A stejně jako Amerika, Harley-Davidson byl mnohokrát za svou historii znovuobjeven, zatímco byl každým svým krokem provázen našimi zákazníky.”

V návaznosti na své dědictví, projekt LiveWire Experience zve své zákazníky na zkušební jízdu pro získání zpětné vazby a ke zjištění více informací. I ti, kteří dosud na motocyklech nejezdí, budou mít možnost pocítit sílu projektu LiveWire díky Jumpstartu – simulátoru jízdy.
 
2014 U.S. tour – začínáme jízdou po Route 66 – do konce roku navštívíme více než 30 dealerství Harley-Davidson. V roce 2015 budeme pokračovat z USA do Kanady a Evropy.
 
„Tento počin navazuje na naše mnohé nedávné úspěchy,“ říká Levatich. „Jen v posledních pár letech se nám podařilo zaujmout rozlišné skupiny lidí, stejně tak jako změnit náš přístup k vývoji produktů a celkové výrobě. Výsledkem jsou špičkové produkty a počiny jako projekt Rushmore, model Street 500 a 750 a v neposlední řadě odhalení projektu Project LiveWire.“
 
Inovativní přístup k osobní svobodě
Tento poslední přírůstek do rodiny Harley mísí dědictví s nejnovějšími technologiemi. Výsledkem je zcela nová podoba, zvuk i pocit z motocyklu Harley-Davidson.
 
„Projekt LiveWire je spíše jako první elektrická kytara, než elektro automobil,“ říká Mark-Hans Richer, senior viceprezident a ředitel pro marketing Harley-Davidson Motor Company. „Je vyjádřením individuality a ikonického stylu, který je navíc ještě elektrický. Projekt LiveWire je rozhodně odvážným počinem pro nás jako společnost, tak i značku.“
 
Motocykl nabízí opravdový zážitek z jízdy s úžasnou akcelerací a nezaměnitelným novým zvukem.
 
„Zvuk je klíčovým prvkem,“ říká Richer. „Představte si stíhačku na letadlové lodi. Projekt LiveWire a jeho unikátní zvuk byl navržen tak, aby se jasně odlišoval od jiných spalovacích a elektrických motorů na trhu.”
 
Termín dodání motocyklu do dealerství závisí na zpětné vazbě, kterou získáme během LiveWire Experience Tour.
 
„Nemáme rádi kompromisy, a proto nás nejvíce zajímají názory našich zákazníků,“ říká Richer. „Jelikož se elektro vozidla a jejich technologie vyvíjejí neuvěřitelnou rychlostí, chceme především vyslechnout naše jezdce a díky projektu LiveWire Experience tak plně porozumět definici úspěchu na trhu.“
 
Pomáhat zachovat svobodu ježdění pro další generace
Jako je jízda na motocyklu krásnou krajinou tím nejlepším, co lze v sedle zažít, udržitelný vývoj/sustainability zůstává hlavním strategickým elementem společnosti Harley-Davidson.
 
„Ochrana prostředí je pro nás důležitá,“ říká Levatich. „Projekt LiveWire je jen dalším prvkem v rámci naší snahy o zachování svobody ježdění i pro další generace. A stejně tak jako měla naše společnost úspěch po 111 let, tak chceme i udržet ideální podmínky pro ježdění po dalších minimálně 111 let.“
 
Zájemci se mohou dozvědět více informací ohledně projektu LiveWire spolu s aktuálními daty a místy zastávek na adrese projectlivewire.com. Harley-Davidson dále zve všechny, které zajímá, co nás v budoucnu čeká, aby nás sledovali na sociálních sítích jako je Facebook, Twitter nebo Instagram.
 
O Harley-Davidson Motor Company
Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na http://www.harley-davidson.cz
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.