Share |

Hard Rock Cafe slaví 46. narozeniny! Nabídne burger za 71 korun a slevy na drinky

 

V pražském Hard Rock Cafe budou ve středu 14. června probíhat celodenní oslavy 46. narozenin značky. Od 11:30 do 12:30 budou mít hosté možnost objednat si legendární burger za 71 korun.

Aby mohl proběhnout správný narozeninový přípitek, po celý den budou v nabídce jen za 100 korun whiskey s kolou, Cuba Libre, Gin Tonic a Screwdriver. 

Večer se bude slavit samozřejmě hudbou. Narozeninový dort přijde rozkrojit kapela Alice Springs Blues Band, koncert pak začne v osm hodin a vstup je zdarma. Pro všechny bude připravený fotokoutek a spousta narozeninových překvapení.

 

14.června 1971 otevřeli dva američané milující hudbu, Isaac Tigrett a Peter Morton první pobočku Hard Rock Cafe na světě. Bylo to v Londýně a ze značky se brzy stal celosvětový fenomén, se kterým se spojují ty největší hudební hvězdy. Isaac s Peterem později získali kytaru od Erica Claptona a ta se stala prvním kouskem do rozsáhlé sbírky hudebních memorabílií, které můžete obdivovat vystavené v každé pobočce Hard Rock Cafe. V Praze se tak můžete vyfotit třeba u overalu zpěváka Prince nebo kostýmu samotné Madonny. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.